02 aug

BIT-2: Onderhoud bijplaatsing UPS-en

BIT-2: Onderhoud bijplaatsing UPS-en

In de afgelopen maanden is het stroomverbruik in BIT-2 verder gestegen. Onze UPS-systemen zijn op dit moment voldoende om 320 kVA per feed op te vangen. Aangezien we in de buurt van die 320 kVA beginnen te komen zal onze leverancier maandag 4 augustus beginnen met het bijplaatsen van een nieuwe set UPS’en. Zij zullen tot vrijdag bezig zijn met het plaatsen van de hardware en het aansluiten op nog niet actieve circuits.

Op vrijdag 8 augustus zullen de nieuwe UPS’en overdag bijgeschakeld gaan worden. Men zal de UPS’en dan feed voor feed in bypass mode zetten, waardoor de UPS’en tijdelijk geen actie ondernemen in geval van uitval van netspanning. Door onze 2N opstelling zal er geen overlast zijn als deze uitval toch plaatsvindt. Het schakelen naar en van bypass levert naar verwachting geen onderbreking in de stroomtoevoer naar uw rack op.

Op het moment dat de UPS’en in bypass staan zullen ook de control-boards ( software) van de bestaande UPS’en naar de laatste versie geüpgraded worden. De batterijen in deze nieuwe set zullen nog niet geplaatst worden, dit zal naar verwachting op 15 augustus gebeuren. Hiervan houden we u op de hoogte.

Als een van de twee feeds gedaan en getest is zal men pas beginnen met het bijschakelen van de nieuwe UPS op de tweede feed. Dit onderhoud kunnen we overdag plaats laten vinden omdat het geen service-affecting onderhoud is.

Na dit onderhoud zal onze colocatieruimte voorzien zijn van 2x 480kVA UPS-systemen.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op 0318 648 688 of via [email protected].