04 aug

Storing aan UPS

Vanochtend gaf een van onze UPS’en een storingsmelding door. Uit deze melding bleek dat een van de twee UPS’en, voor die feed, minder spanning toegevoerd kreeg dan gewenst. Aangezien monteurs reeds ter plaatse waren, vanwege het bijplaatsen van extra UPS’en, kon direct het probleem vastgesteld worden. Er bleek dat een van de zekeringen defect was.

Deze UPS draait nog steeds mee in productie, de spanning wordt op dit moment verdeeld over de andere zekeringen. Op het moment dat de vervangende onderdelen binnen zijn, wordt deze UPS afgeschakeld en de benodigde onderdelen vervangen. Tot die tijd wordt deze UPS in de gaten gehouden door de monteurs. Parallel aan het vervangen van de onderdelen, wordt direct gezocht naar de oorzaak van de storing.

Op het moment dat de onderdelen vervangen worden, wordt de vraag naar spanning door de andere UPS, op die feed, overgenomen.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op 0318 648 688 of via [email protected].