29 okt

Mogelijke problemen Eurofiber – Update

Het lijkt het erop, dat er wellicht netwerkproblemen zijn bij Eurofiber. Echter kan er nog niks bevestigd worden. Ben u Eurofiber klant of maakt u gebruik van Eurofiber en ondervindt u problemen, laat dan een reactie achter!

Update 1: Zojuist hebben Solcon en Introweb meldingen afgegeven omtrent problemen met hun Fiberaccess/Fastfiber dienstverlening, beide geleverd via het Eurofiber netwerk. Ook uit meerdere meldingen is nu bevestigd, dat er landelijke problemen zijn op het Eurofiber netwerk. Zodra er meer informatie bekend is, wordt deze hier bijgewerkt. Uiteraard zijn uw updates zeer waardevol, dus laat deze vooral hieronder achter.

Update 2: De storing is inmiddels verholpen.

11 reacties op deze storing:

  1. Het lijkt er weer op dat er een storing op het eurofiber netwerk de kop op steekt. We zijn reeds 30 minuten uit de lucht.

    We zijn aan het bellen voor bevestiging.

    Begint wel verdacht slecht te worden ineens….

  2. 29 oktober 2009 heeft Eurofiber tussen 9:00 en 12:00 uur problemen gehad met haar netwerk. Inmiddels is deze storing weer verholpen.
    De oorzaak is een klant geweest die een overload aan verkeer heeft gegenereerd op een sectie van de backbone. Hierdoor is het verkeer deels geherrouteerd. Dit heeft helaas voor veel verbindingen een vertraging veroorzaakt.

    Uiteraard zal deze storing intern uitgebreid worden geëvalueerd. Eurofiber betreurt ten zeerste dat andere klanten hier last van hebben gehad.

  3. No way,

    De firewall van Chrysler en Mercedes-Benz Nederland, die achter Eurofiber ligt en zorg draagt voor verbindingen naar dealers, ligt er nog steeds uit.

    Onbegrijpelijk dat Eurofiber hier nog steeds mee wegkomt.
    De woorden redundancy en single point of failure hebben zo nooit van gehoord!

  4. Probleem lijkt inderdaad opgelost, maar half uur geleden was dit ook het geval.
    Dus vooralsnog: keep the fingers crossed

  5. @Glenn

    Telfort heeft haar eigen netwerk en deze provider maakt zover bekend is geen gebruik van het Eurofiber netwerk. Er zou dus geen directe relatie moeten zijn tussen deze storing en problemen bij Telfort.

  6. Bbeyond bevestigd dat er problemen zijn bij eurofiber. Op hun eigen website niets te vinden.

    Wat een waardeloos bedrijf!

  7. Sinds vanochtend wel problemen met Telfort ADSL. Ook instabiel en enorme vertraging op de lijn. Geen idee of dit met Eurofiber te maken heeft.

  8. Er lijken inderdaad problemen te zijn.
    De verbindingen naar onze externe locaties zijn zeer instabiel.
    Eurofiber heeft bevestigt dat er een storingen is.

Reageren is niet meer mogelijk.