27 okt

Mogelijke problemen KPN providers (KPN, Telfort, XS4ALL) – Update

Meerdere berichten hebben ons bereikt, waarbij verbindingsproblemen op het KPN netwerk gemeld worden. Er is echter nog geen officiële storingsmelding door KPN afgegeven. Mocht u problemen hebben, laat u dan vooral een reactie achter!

Update: Inmiddels heeft KPN de storing opgelost en is op NU.nl het volgende bericht erover gepubliceerd. Mocht u nog problemen ondervinden, neemt u dan contact op met uw provider.

47 reacties op deze storing:

 1. Kan geen email ontvangen. Fout bij versturen van het wachtwoord: -ERR (in use) of -ERR(sys/temp) mailbox locked by other server.

 2. Storingen kunnen voorkomen. Heb ik begrip voor.
  Maar het is heel erg dat ze niet direct het op een storingspagina zetten. Maar ook een upc maakt zich daar met regelmaat schuldig aan.

  Het gevolg daarvan is dat wij 4 uur besteed hebben om te achterhalen waarom enkele van onze klanten onze servers niet konden bereiken.

 3. al vanaf vanmorgen vroeg open er nagenoeg geen site meer bij KPN Planet – dus hoezo geen officiele storingsmelding – dit moet allang gemerkt zijn!
  vanuit Den Haag

 4. Geen internetverbinding mogelijk sinds vanochtend. Email werkt ook niet.
  KPN Klantenservice maakt er een potje van.

  Hengelo Ov.

 5. Vanuit Bergen op Zoom ook slechte verbinding met internet. Diverse internetsites kunnen niet weergegeven worden, zeer vervelend aangezien ik in mijn tentamenperiode zit en dingen van internet af moet halen… hopelijk hebben ze het snel verholpen

Reageren is niet meer mogelijk.