19 okt

Uitval alle producten in postcodegebied 4021 t/m 4043.

Uitval alle producten in postcodegebied 4021 t/m 4043. 19-10-2009 Vanwege een storing is er sinds vanavond een uitval op alle producten van UPC. UPC stelt alles in het werk om u zo snel mogelijk weer signaal te leveren. Zodra de werkzaamheden afgerond zijn en u weer signaal kunt ontvangen, melden wij dat op deze site. Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak. – – -, Uitval alle producten in postcodegebied 4021 t/m 4043.

1 reactie op deze storing:

  1. Echt weer UPC……. Vanaf vanmiddag 13:30 geen ontvangst terwijl UPC schrijft op de site vanaf vanavond een storing tehebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bellen heeft geen zin want ze kunnen je toch niet helpen omdat wij alleen klant zijn van de factuur afdeling. Jammer genoeg is daar nooit geen storing en kennen ze je als de beste als ze een nota kunnen sturen maar als je vragen heb kennen ze je niet als klant en van terug bellen hebben ze ook nog nooit gehoord. Jammer genoeg hebben wij geen keus en moeten we tevreden zijn met zo bedrijf als UPC maar ik weet wel dat ze in de middeleeuwen beter ontvangst hadden als wij bij UPC in 2009.

Reageren is niet meer mogelijk.