04 jul

TV Storing Deventer, Rijssen & Enschede

Op dit moment is het mogelijk dat u hinder ondervindt op het analoge en digitale radio en  tv signaal in Deventer en Rijssen. Er is een storing op het netwerk van de leverancier. De leverancier is drukdoende het probleem op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

14 reacties op deze storing:

 1. Denk dat ik maar in de kroeg ga kijken zonder Concepts aansluiting.
  Het is toch waardeloos met die prutsers.
  Prijzen al vast verhogen straks voor digitaal basispakket. “Per saldo” minder
  zenders aanbieden. Klungel set top boxen leveren voor veel geld en geen extra
  mogelijkheden.

  HOOG TIJD OM MAAR WEER TE VERANDEREN.

 2. Ik benadruk nogmaals dat het niet vinden van een storingsmelding op jullie site zeer irritant is. Dit hoort bij een goede service.

 3. Graag verneem ik wat het technische probleem is, zodat we weten of het een structureel probleem is (in dat geval switchen we naar een andere aanbieder) of een incidenteel probleem (werkzaamheden/kabelbreuk).

  Deventer

 4. Op deze manier is er al een paar dagen hier in Deventer niet naar de TV te kijken. Ik ga er vanuit dat concept ict dit financieel kompenseert zoals Ziggo dat ook deed in dergelijke gevallen?

 5. Wordt er in het weekend geen storing verholpen we zitten nu al een paar dagen met deze ellende of is het een complex gebeuren???

 6. Concepts is goed bezig de laatste tijd:
  Eerst wijzigen ze het zenderaanbod drastisch (Alleen BBC1 en BBC2 erbij en de rest laten zoals het was.. zou perfect gewwst zijn) en nu de probelem met het signaal met alle sport evenementen. Ik overweeg om binnenkort weer terug naar Ziggo te gaan … was veel stabieler allemaal.

 7. Ik sinds vandaag hetzelfde probleem: hakkelend, stilstaand, storende ontvangst in beeld en geluid. Heel irritant vooral nu het WK wordt uitgezonden! Schande!!
  (Verder kan het aan mijn tv liggen maar ik heb ook al een week of twee een zwak signaal zodat de kleuren wegvallen in zwart-wit. Verder heb ik geen Nederland twee en drie meer sinds ik sinds twee weken terug ben van vakantie. Al gebeld met servicedesk Deventer en ze vertelden me dat het signaal in orde was en ik alle zenders normaal zou moeten kunnen ontvangen: niet dus!)

 8. Eerst dacht ik nog dat het aan de verbinding met Z Afrika lag, tot bleek dat het op alle netten speelt. Zo is er niet te kijken.
  slechte beurt van Solcon. Waarom zetten ze niet op hun website wat er aan de hand is

 9. Inderdaad waardeloos beeld + geluid. Wij hebben overigens Solcon maar dus hetzelfde probleem sinds gisteren. Irritant is ook dat het nergens te vinden is. Enige voordeel is dat het niet aan onze tv ligt (wat je dus gaat denken als nergens een storing vermeld staat….)

 10. Waardeloos dat beeld. Het is al een ramp om te achterhalen dat er een algehele storing is. Nieuws hierover vind je niet op de site van ict concepts.
  En hoezo druk doende om het op te lossen, probleem speelt als zeker sinds zaterdag.

 11. Ook hier in rijssen nog steeds storing. worden er niet goed van. nu moet het maar eens opgelost zijn

 12. Wij hebben vanaf gisteravond al een enorme storing op tv. Het beeld staat steeds stil. Ik ga ervan uit dat dit snel opgelost is zodat we in ieder geval dinsdag de voetbal kunnen zien.

Reageren is niet meer mogelijk.

Storingsoverzicht - alle storingen, internet storingen