29 apr

ADSL van KPN / XS4ALL Only / Business DSL Storing Meerdere Regio’s

Als gevolg van een storing kunnen klanten met een ADSL of business DSL
verbinding in meerdere regio’s geen verbinding maken of problemen
ondervinden met de DSL verbinding.

Technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing om het probleem
zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze excuses voor het ongemak.

11 reacties op deze storing:

  1. Mijne heren.

    Sinds J.L.Donderdag ben ik telefonisch niet berijkbaar ,als ik wil bellen krijg ik een bezettoon.Heb mijn telefoon na laten kijken in de winkel werkte prima. Dus ligt het aan de lijn denk ik. Kunt U hier iets aan doen? Alvast bedankt.

    • Geachte heer van Alphen,

      De bovengenoemde storing is al een tijd verholpen. Als u nog problemen ondervindt, dan kunt u het beste direct telefonisch contact opnemen met uw provider.
      Raadzaam is eerst uw modem uit/aan te zetten, mocht dat het probleem al verhelpen.

  2. Dag van de… arbeid? Nog steeds geen telefoon en ben ook niet teruggebeld. Zelf maar weer ‘ns gebeld, maar werd er 2 x automatisch zonder melding uitgeknikkerd.

  3. Inmiddels 23.00 uur en iTV heeft zowaar besloten mij weer bewegende beelden toe te dienen. Vreugdelijks. Nu de telefonitis nog en we kunnen weer meedoen met de wereld.

  4. Hier ook vanmorgen helemaal niets. Hysterieboxje snapte er niets meer van. Uiteindelijk wel weer internet en tv maar nog steeds geen telefoon. Uitermate irritant. En nu ik er over nadenk… volgens mij al sinds woensdag geen telefoon meer omdat er ineens mensen op mijn gsm gingen bellen die dat normaal gesproken nooit doen.
    Prutsers bij de KPN?

  5. Iets later dan beloofd: vanmiddag bijna een uur opnieuw mobiel (uiteraard buiten bundel) aan de helpdesk gehangen (dont ask me). Zou daarna teruggebeld worden, wat nog steeds moet gebeuren.

    Internet sloeg ineens weer aan (nog steeds prima), TV (‘Deze zender is tijdelijk niet beschikbaar’) en telefoon (‘Er ruist langs de wolken’) nog steeds niet. Er wordt een nieuwe Hysteria Box opgestuurd, hoewel ik vermoed dat het ‘m daar niet in zit aangezien deze prima reageerde op externe checkimpulsen van buitenaf.

    Vreselijk balen, dit.

  6. Hele dag geen telefonische verbinding mogelijk.
    Is dit een storing in de regio Kerkrade?

  7. Hier in Midden Limburg is de verbinding met internet moeizaam. De verbinding is veelal traag en sommige websites (o.a. Adobe, NOS, SX4all) zijn helemaal niet te bereiken.

  8. Hier in Gelderland in hetzelfde schuitje, Jan. Had bovendien sinds gisteren ook geen internet en interactieve TV meer (‘Hysteria Box” dood).

    Vanmorgen mobiel gebeld (leve de kosten maar weer), waarna ik na een half uur wachten te horen kreeg dat er pas maandag iemand zou kunnen komen kijken – op mijn kosten. Terwijl ik het hoog opspeelde, kwam de Hysteria Box opeens ‘zomaar’ weer tot leven. Die kaboutertjes toch!

    Op dit moment schijnt mijn belverbinding ge-reset te worden (duurt een uur, zo zei men). Zal om 15.00 uur hier berichten of het al dan niet is verholpen.

Reageren is niet meer mogelijk.