16 sep

UMTS storing regio Amsterdam, Zaandam, Velsen en Beverwijk

Als gevolg van een storing kunnen klanten met een mobiel internet
abonnement in regio Amsterdam, Zaandam, Velsen en Beverwijk momenteel
geen verbinding maken of problemen ondervinden met de verbinding.

Technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing om het probleem
zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze excuses voor het ongemak

11 reacties op deze storing:

  1. Ze melden de storing opgelost op: 2010-09-16 16:15. Maar tot op heden is er geen mobiel internet mogelijk op UMTS. Oftewel, KPN liegt wederom de boel voor en laat het klinken of het een klein probleem was. Nu betalen we al per minuut en worden we een poot uitgetrokken als we bellen in ’t buitenland maar opgeteld met alle storingen die we al hebben gehad de laatste maanden in de Amsterdamse regio heb ik maar een ding te zeggen over KPN: Ronduit waardeloos!

  2. Purmerend, verbinding KPN internetplusbellen is al dagen waardeloos. TV vol storing en stilstaand beeld. Reactie service desk is dat mijn aansluiting niet deugd. Alles al geprobeerd, reset, experiabox in de meterkast bij KPn aansluting, niets helpt. KPN biedt mij voor minimaal 30,- een monteur aan! WAAR iS DER SERVICE VAN KPN???

  3. ’t Zou toch ook wel netjes zijn als KPN haar klanten hier over zou informeren? Sms-en van onzinnige aanbiedingen kunnen ze ook zo goed?

  4. In ede ook geen verbinding.
    Hoe zit het met retour krijgen van abonnements kosten. Het is nu al de tweede keer sinds ik bij kpn zit (vanaf 11 augustus)

  5. De netwerkmodus op 2G zetten. ( Verbindingen beheren > Opties voor mobiel netwerk). Dit zou het probleem moeten verhelpen.

  6. Dat is dan wel 12 cent en dat is nog naar boven afgerond ook als je het 3,50 xtra snel abbo hebt daar kan je heel wat van kopen yonathan ik zou een advocaat in de hand nemen

  7. moeten wij ook dan onze kosten naar beneden afronden betreft mobiel internet als de server er mee kapt?

  8. De storing was reeds gisteren, woensdag 15 september, merkbaar. Ook toen was de mogelijkheid e-mail te downloaden allerberoertst.

Reageren is niet meer mogelijk.