12 jul

Upgrade DSL netwerk maandag 12 en dinsdag 13 juli

Op maandag 12 en dinsdag 13 juli 2010 zal onze netwerkleverancier grootschalig onderhoud plegen aan de DSL wijkcentrales door heel Nederland. Als gevolg hiervan kunt u tussen 07.00 en 12.00 ’s ochtends een korte onderbreking ondervinden in de dienstverlening.

Uw DSL verbinding zal na de upgrade automatisch weer tot stand gebracht worden. Wanneer dit niet het geval is, verzoeken wij u om uw modem uit en aan te zetten.

Onze excuses voor het ongemak.

2 reacties op deze storing:

  1. Een absoluut slechte actie om geen informatie te kunnen krijgen. Ons bedrijf is afhankelijk van de telefoon en bijna alle betalingen per pin. In het begin een wachttijd (gisteren) van 20 min, later 45min en nu wordt gewoon de verbinding verbroken. Bereid het beter voor en laat info achter op het internet zodat bedrijven beter kunnen inspelen op de gebeurtenissen. De schade loopt op tussen 1000 en 1500 euro per dag.

    • @Dierenkliniek

      Het is dan verstandig om dienstverlening af te sluiten met een SLA, als er echt sprake is van financieel verlies. Voor zakelijke dienstverlening is dit vrij normaal. Een provider wordt dan ook gedwongen, om een storing binnen een bepaald aantal uren opgelost te hebben. Ook is het raadzaam zaken te doen met een provider, welke zicht enkel richt op zakelijke klanten en niet consumenten.

Reageren is niet meer mogelijk.