22 apr

Grote storing Deventer en omstreken

Op dit moment is er een storing in het netwerk van Tele2 voor Telefonie en Televisie Hierdoor kunt u problemen ondervinden met uw verbinding. Deze storing wordt zo spoedig mogelijk verholpen. Wij verzoeken u op een later tijdstip opnieuw verbinding te maken. Via deze website houden we u op de hoogte van de storing. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Tele2

De volgende regio’s zijn door deze storing getroffen:
Almelo
Apeldoorn
Doetinchem
Deventer
Hengelo
Nijverdal
Winterswijk
Zutphen
Zevenaar

Update: de storing is inmiddels opgelost.
Update 2: de storing lijkt alsnog niet te zijn opgelost en is opnieuw aangemeld bij Tele2.
Update 3: de storing is opgelost.

76 reacties op deze storing:

 1. Momenteel (zondag2mei) geen verbinding met tele2 mobiel. 1 nummer kon ik nog wel bellen(1x), maar de overige nummers geven ‘geen verbinding’. Gisterenavond ook last van gehad toen ik iemand wilde bellen, maar toen dacht ik in een naieve bui dat betreffende abonnee de vaste telefoon eruit gegooid had.

 2. ik heb van af gisteravond geen onvangs meer met mijn telefoon meer gr a wanders het nummer is 061126xxxx

 3. Ik heb sinds vanavond geen telefoon (vaste verbinding) en wel internet! Ik woon in Gouda en dat staat niet vermeld bij het storingsgebied!!!!
  Maar verder heb ik nooit problemen met tele2, ik had telfort, dat is een waardeloze provider, maar tele2, heeft bijna nooit een storing, bij mij althans niet!

 4. als tegemoetkoming voor de ellende van de afgelopen kijkdagen lijkt het mij redelijk om de wedstrijd NAC -FC Twenthe van eredivisie live komende zondag gratis life aan te bieden .

 5. Nou ja het doet het ik heb weer beeld gek hoor.hopelijk hbbn we morgen ook nog beeld.

  grtjes wouter

 6. Hier ook weer televisie!! Waarschijnlijk opgelost door een voetballiefhebber
  die het niet over zijn hart kon verkrijgen om ons de bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax te ontnemen. 😉
  Pff, dit moet niet nogmaals gebeuren…….

 7. ik dacht laat ik eens kijken of de TV het nu wel doet
  wat schets mijn verbazing, hij doet het
  geweldig gedaan Tele2, binnen vier dagen opgelost 🙂
  normaal doen ze over zoiets 4 uur
  maar hopen dat het zo blijft, ik heb mijn twijfels

 8. 3e dag geen TV, dit is toch niet te filmen! Bel je Tele2, zeggen ze alleen dat je gecrediteerd wordt op de dagen dat je geen TV hebt gehad. Nou als dit zo door gaat mogen ze de hele maand gratis doen wat mij betreft.

  Omdat ik dan aan huis gebonden ben krijg ik 20 euro extra gecrediteerd zodat ik wel via het film kanaal kon kijken maar die doet het sinds gisteravond ook al niet meer.

  Ik vind dat ze de consument het recht mogen geven om op te stappen als ze niet in staat zijn om te leveren.

 9. Het schaap heeft er nu een haperende p.p presentatie van gebreien, je krijgt koppijn als je naar de tv kijkt, wil vanmiddag LBL zien maar dat gaat waarschijnlijk een voortdurende sur-place worden. Morgenochtend krijgt het schaap van mij een afdoende antwoord en ga ik naar een provider die geen 4 dagen (tot nu toe) nodig heeft om de boel te herstellen. Wat een stelletje incompetente lammeren bij Tele2.

 10. Ik heb net weer gebeld en gezegd dat ik het contact wil ontbinden en hun antwoord daarop was dat ik dat niet kosteloos kan binnen een maand.Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op eerst klote kwaiteit leveren en dan ook nog eens niet kunnen opzeggen binnen een maand? Ze zeiden dat in de wet staat dat tele2 een maand de tijd heeft om het probleem op te lossen.

  wouter

 11. hallo mensen idd tevroeg gejuigd weer geen beeld!!!Heb tele2 aan de tel gehad om te zeggen dat het weer goed was dus niet he klote zooi klote schaap!!!

  ik ga denk ik toch maar weer naar ziggo dan maar een 10tje meer betalen het doet tenminste en dat is ook wat waard.

  Mijn ouders uit winterswijk ook al problemen met tele 2 de klanten konden ons bijna de hele week niet bereiken!

  grtjes wouter uit rijsen

 12. hallo mensen,
  vandaag dus geen voetbal kijken zwaar beeeeehhhhhhhhhh
  Ik ben al klaar met abonoment en ga dus morgen bellen dat ik weg ben.
  jammer andere zoals upc zijn compleet wel duurder maar kan nooit slechter zijn.
  jammer heb het al 2 jaar enwou overstappen op nieuwe media box
  niet dus wie is nu het zwarte schaap in de familie van tv providers??

 13. hey mede lotgenoten,
  tja dacht nu ik toch nog geen tv heb, kan ik ook wel weer effe een berichtje doen. sinds vanmorgen 10 uur weer geen tv, wel internet en telefoon (vast) wordt er helemaal stront ziek van. gelukkig is het mooi weer en kunnen we daar nog van genieten!!!
  ik denk dat tele 2 een probleem heeft met dat de server er elke x uitligt omdat er zoveel klanten zijn bijgekomen de laatste tijd, dat die het niet kan trekken.
  oftewel als je als je als tele 2 nu zoveel klanten erbij hebt moet je toch echt gaan inversteren in goed matariaal om de boel ook draaiende tehouden.
  heb net sinds 2 weken die nieuwe hd recorder, maar heb er niet van kunnen genieten tot nu toe, dus zit er nog een jaar aan vast….. zucht…..

  groeten uit “een teleurgesteld” winterswijk

 14. We hebben vanaf donderdag ook geen televisie meer, heb ik vrijdag gebeld hebben ze mij meer dan een kwartier aan de telefoon gehouden kijken waar t allemaal aan kan liggen (belt tegen lokale kosten) en dan zeggen o ja zie deventer ligt plat net als ik de eerste ben die gebeld heeft naar een dag storing, ik moet helaas nog tot t najaar maar dan gaat de schaap wel de laan uit, was al niet echt tevreden met de inter tv van hun met die grote retro kast haha…Maar idd waar moet je dan heen heb kpn gehad ziggo gehad maar was ook vaak storing, maar nu gewoon denk maar kijken voor glasvezel bij ons…

  succes verder iedereen met lekker weer een dag zonder tv,
  gelukkig is t mooi weer 😉

 15. Ook hier tot heden nog steeds geen TV. de telefoon is een groot probleem omdat ik niet bereikbaar ben. De Mediabox doet steeds gekker, eerst 1 rood lampje en nu soms 2. Glashart is hier aan kabels leggen en ik dacht eerst dat zijn de boosdoeners maar het is niet alleen Deventer dus zal wel niet. Ik wacht nog even af en switch dan over, (of is dit de bedoeling van de maatschappij)?. Maar welke Provider heeft geen problemen tegenwoordig?
  Wilma

 16. dit is de 3de keer al dat savonds cq snachts mijn modem niet werkt, ik begin hier wel een beetje van te balen….

  Hiervoor 5 jaar bij xs4all gezeten, en hooguit maar 4 uur uitval gehad over deze hele periode!!!

  Kom op mensen bij tele2, pak het allemaal iets slimmer aan, want dit is niet normaal, en ook niet meer leuk.

 17. 10:10 uur (Deventer)

  Heb in ieder geval een stilstaand beeld. Is beter dan het zwarte van de afgelopen dagen.
  Nu nog hopen dat ze op “play” drukken.

 18. Hier in Winterswijk is het ook niet goed, om het nog netjes uit te drukken.
  Eerst vanmorgen goed beeld en sinds 10 uur schokkend en lang stilstand.
  Mag wel een zeer goede vergoeding tegenover staan, anders kost het wel erg veel leden. Overal is wel eens storing, maar geen 4 dagen!!

 19. goedemorgen allemaal,
  vanmorgen rond 8.45 uur tv aangezet en wat denk je? alles doet het weer prima, maar toen om half 10 begon die weer te schokken eerst in het geluid en nu ook in het beeld. en nu is het 10 uur geweest tijdens mijn wekelijkse vis tv en het is weer helemaal KUT!!!!!
  TELE 2 BEDANKT

 20. Ik kan al 3 dagen niet bellen met een abonnement van tels mobiel. Geen helpdesk te bereiken. Nog iemand met deze problemen?

 21. Goedemorgen, inderdaad, het beeld was even aanwezig, en het is nu bijna 10 uur, en wat denk je, weeeeeeeeeeer GEEN beeld, hier wordt ik zo moe van, dat stomme schaap gaat bij mij in ieder geval zo spoedig mogelijk de deur uit…….

  Maar verder toch een fijne dag waarschijnlijk weer ZONDER tv van TELE2

 22. Goedemorgen mensen we hebben weer beeld alles doet het weer prima!
  hopen dat er niet weer zo’n storing komt anders ben ik weg bij dat stomme goedkope schaap!!!!!

  Als het bij jullie ook weer doet dan moet je wel bellen met tele2 voor een tegemoetkoming !

  grtjes wouter uit rijssen

 23. geen tv al 3 dagen niet sind vanavond geen uitzending gemist,geen telefoon,geen internet,maar als je belt wenst tele 2 je een fijne avond,nou geweldig

 24. Hier in Zevenaar vanaf donderdag geen tv meer nu sinds vanavond ook geen internet en bellen meer WAARDELOOS!!!!!

  Maandag contract ontbinden komen afspraken niet na

 25. hallo allemaal ik kom uit rijssen en heb ook al 3dagen geen tv meer van tele 2.
  altijd klant geweest van ziggo en die hbbn nooit storing!nu ben ik 1 week bij tele2 en daarvan al 3 dagen geen tv
  Trouwens is het beeldkwatiteit van ziggo wel 5 keer scherper kabel dus toch iets betrouwbaarder.Als ik morgenvroeg nog geen beeld heb ontbind ik het contract en ga lkkr terug naar ziggo.grtjes wouter uit rijssen.

 26. Geen tv, geen telefoon,geen uitzending gemist,geen eredivisie live, geen sport 1, geen film, kortom vanaf maandag geenTELE2, heb het donkerbruine vermoeden dat deze internetverbinding ook aan het schaap gevoerd wordt.

 27. nog steeds geen tv. Om gek van te worden. Dit is al de zoveelste keer. Ben het nu echt zat. Kids zitten film te kijken,valt ie zo weg…. Waardeloos!!!

 28. vod aan het kijken, weg verbinding,weg film, weg geld.

  tele2 komt vanaf juli niet meer in mijn woordenboek voor.

 29. nog steeds geen beeld in wierden,ook geen progamma gemist meer erg gezellig naar 3 dagen

 30. Hier in hengelo nu helemaal niks, was net uitzending gemist aan het kijken houd dat ook op. Was het enige wat nog deed. Heb gebeld of ik gratis uit de vidrotheek mocht kijken, maar dat mag zelfs nog niet. K zooi

 31. Belachelijk, 3 dagen geen tv, nu zelfs ook al geen uitzending gemist en geen telefoon.Wat is dit voor service, geen update (bij storing-melding) of mail naar hun klanten, je hoort helemaal geen enkele tegemoet koming of iets dergelijks.
  Het enigste wat je hoort dat het enkele uren kan duren, nou bij mij duurt een uur wel iets korter!!!
  We gaan maar op internet uitzending gemist kijken, voor hoelang dat duurt…….

 32. Huur eens mensen in in plaats van schapen.

  Iemand nog een tip om over te stappen prijs/kwaliteit.
  Graag een reaktie

 33. Heb net deze week super mooie TV gekocht, Helaas !!! geen beeld.
  Vraag me af hoelang je dit moet accepteren om het abonnement op te kunnen zeggen. Ik heb er goed de pest over in .En als ik net als Ibi nog maar kort Tele 2 had, zou ik het zeker niet accepteren ondanks dat het ruim een maand is. Je hebt als consument je rechten daar kun je je op beroepen.

Reageren is niet meer mogelijk.