12 apr

Storing Oost-Nederland

Op dit moment is er een storing in Oost-Nederland. Voornamelijk klanten die in Arnhem en omgeving wonen ervaren op dit moment geen werkende diensten. Wij werken aan een oplossing, onze excuses voor het ongemak.

21 reacties op deze storing:

  1. nu helemaal niets meer ook geen progama gemist we gaan morgen de4de dag in in rijssen ook niets dus ballen en niets doen

  2. heb vanaf vrijdag middag geen tv meer ,maar raar is dat we s morgens wel tv hebben maar s middags begint het gedonder.en als je na tele2 belt ja de is een storing we lossen het zo snel mogelijk op.maar wat is snelllllllllllllllll.

  3. wat een waardeloze maatschappij tele 2.Sinds 20-04-2010 tot nu 25-04-2010Geen televisie ,zwaar gestoord beeld hier in hengelo(O>V)

  4. Tele2 compleet in Hengelo(Ov)
    Ik heb sinds half 2007 Tele2 Compleet. Dit heeft tot nu toe prima gewerkt.
    Een enkele keer is internet/telefoon voor enkele uren eruit geweest.
    Maar nu is vanaf woensdag 14 april geen internet/telefoon meer te gebruiken.
    De draadloze internetdecoder van Tele2 geeft alleen lampje power groen en zoekt constant via flikkerend status lampje naar contact.
    De ADSL lijn ligt helemaal plat.
    Tele2 klantenservice kan ook niet verder wat voor je doen en nu is het al zondag 18 april en er is nog steeds geen internet/telefoon.

  5. Het is bijna onverantwoordelijk dat mensen zolang geen telefoon hebben. Mijn moeder is hart patient en heeft om haar gezondheids redenen een alamtoesel in huis met een bel die doorgeeft dat zij in moeilijkheden verkeerd en dat er hulp moet komen. Deze doet het dus ook al sinds gister ochtend niet meer! Als haar wat gebeurt kan ze gewoon niemand waarschuwen, SCHANDALIG! Zij woont in Amsterdam! Niks alleen Oost-nederland dus. OPZEGGEN die Tele2. Karin

  6. tele2 kan beter aangeven wat er aan de hand is en een indicatie geven wanneer het probleem verholpen is . dan weten we waar we aan toe zijn. zoals hier in ALMERE is het qua internet net een stoplicht en bij hun word alleen oost Nederland aangegeven niet echt duidelijk en mensen houden van duidelijkheid

  7. het is nu dinsdagmorgen 07.20 hier in maastricht en ik heb nog altijd geen tv , ik vind dat tele 2 wel wat beter met hun klanten om kan gaan en al zowiezo dat stom bandje afluisteren is ook niks als je naar tele2 belt.
    + je bent al gauw 20 euro kwijt aan mobiele kosten als je ernaar belt.

  8. Beste allemaal, hoop dat ik kan reageren maar hier in Almere ook internet uitval problemen. Hoop dat het snel is opgelost????????

  9. Tele2 Webcare
    Omdat we merken dat klanten steeds vaker vragen en klachten op het internet plaatsen heeft Tele2 heeft haar service uitgebreid met een Webcare team. Wij zijn vanaf 27 januari gestart met Tele2 Webcare.

    Wat is Webcare en hoe werkt het?
    Webcare is een service waarbij bedrijven proactief vragen en klachten beantwoorden die op het internet zijn geplaatst door consumenten. Tele2 monitort dagelijks het internet en zoekt daarbij naar uitingen van mensen die aangeven dat ze behoefte hebben aan hulp of informatie over onze producten of diensten.

    Namens Tele2 is Danielle van het Tele2 Webcare Team dagelijks actief op het internet, op niet-Tele2-sites zoals weblogs, fora en Twitter. Danielle beantwoordt vragen en geeft correcte informatie als er onduidelijkheden zijn. Ze reageert ook op klachten of problemen over de dienstverlening en producten van Tele2. De insteek van Tele2 Webcare is niet commercieel. Openheid en transparantie staan voorop.

    Contact
    Danielle kan helaas niet overal op reageren of alle problemen oplossen. Heb je een meer individuele of complexe vraag of klacht? Ga naar de klantenservicepagina en kies hier hoe je contact wil opnemen met de klantenservice.

    AAN -UIT -AAN – UIT
    Danielle, waar ben je nu we je zo nodig hebben ;-))
    Van Maastricht tot Velsen (dat is dus zuid en west Nederland en geen buitenwijken van Arnhem)!

  10. Amsterdam: ook storing. Maar wel geheim, want op de pagina met storingsoverzicht meldt Tele2 niets over de storing. Zou alleen in Oost-Nederland zijn. Kan niet bellen en niet internetten (maar gelukkig stoort Vodafone vanavond niet, dus…)

  11. bijzonder, amsterdam. heb tot 21.30 TV kunnen kijken en kunnen internetten.
    wat is dat toch raar ? dat we allemaal op andere tijdstippen uitvallen

    en wat duurt dit lang zeg, eindelijk een avond thuis, krijg je dit ?)(>(*&^*&^

  12. Ook een storing in de omgeving van Amsterdam, nu is hij weer even up
    De telefoon doet het dan ook niet, dit is nu bevstigd bij tele2

  13. wordt er nu schijtziek van om aldoor de pc opnieuw op te starten,dan werkt hij weer even en hup weer zonder internet.
    en de tv onbeperkt valt hij uit.
    problemen met telefoon hebben we ook al maanden,als je niet moet bellen doet hij het,en juist als je moet bellen niet!!!!
    zal blij zijn als mijn contract is afgelopen.

  14. Hier in Amsterdam de hele dag al problemen met tele2 internet. De KPN telefoonlijn doet het gewoon.

  15. Ik woon ook in Velsen en ook mijn internet en tv valt geregeld uit. Dan brand m’n lampje van het tele2 kastje dat hij niet aan zou staan. Heel irritant!! Hopelijk is het snel over.

  16. goedendag ik woon in maastricht en het is vandaag 12 april om 21.09 en ik zit nog zonder tv , sinds vanmiddag +- 15.00 heb ik geen tv meer .
    vorige week ook al storing

  17. Ik heb altijd internet, en geen klachten.
    Echter heb ik vandaag in Almere ook problemen met internet

  18. ik woon in velsen aldoor valt internet,tv en telefoon uit
    volgens mij dus storing in heel nederland.

  19. nou dat vind ik dus egt zware bullshit, sorry hoor maar ik woon in Amsterdam en heb hier geen internet en telefoon…. word er langzamerhand beetje gestoord van…

  20. geen telefoon, geen hulp van helpdesk. ga maar naar de buren met je toestel is hun advies.

Reageren is niet meer mogelijk.