07 mrt

Landelijke storing Alice

We krijgen meerdere meldingen binnen dat er momenteel problemen zijn op het netwerk van Alice. Mocht u problemen ondervinden, graag een reactie hieronder met locatie en watvoor problemen u ondervindt.

7 reacties op deze storing:

  1. In Tilburg centrum worden sommige pagina’s (onder anderen op nu.nl) niet geladen.

  2. Hier in zwijndrecht afwisselend geen internet….en op Alice natuurlijk niets te vinden. Normaal geen problemen, met net als @Deventer wisselt het nu al heel erg……

  3. Prima tevreden over Alice zelden een storing. Dus alles behalve een slechte provider qua uptime van bellen/internet. Helaas nu even uurtje down maar e-mailen bleef het wel (vertraagd doen). Inmiddels ook weer Alice.nl en Bbned.nl online. De storing lijkt opgelost maar kan het vanaf werk niet definitief zeggen. Ik lees dat sommige sites nog niet bereikbaar zijn via Alice internet.

    http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/35644412#35644412
    http://twitter.com/#!/search/alice%20storing

  4. hier in deventer ook storing met internet. ene site laadie wel, volgende niet en weer een ander hakkelend @ hebgeen idee wat voor provider ik heb.

  5. Van Alice nog geen storingsmelding te zien op deze site.
    Maar er zijn weldegelijk problemen, o.a. in ZH.
    Rond 15.00 uur de hele verbinding eruit en momenteel verbinding weer up, maar een aantal sites zijn niet bereikbaar via Alice.

  6. En ook gezellig hier in het boeren westervoort ook geen internet van onze geliefde(K*T) provider alice.
    ookal een aantal daagjes bezig.

Reageren is niet meer mogelijk.