26 aug

[ Storing (opgelost) ] Een van de FTP servers werkt niet naar behoren

Update 11.57 uur: Alles werkt inmiddels weer naar behoren. De tweede FTP server heeft alle taken overgenomen. FTP server 1 hebben we uit het cluster moeten halen wegens problemen. Later vandaag gaan wij weer een tweede FTP server toevoegen aan het cluster om weer volledig redundant te zijn.

Update 11.45 uur: De server is inmiddels weer up, maar lijkt nog niet 100% te functioneren. Wij zijn hier nog hard mee bezig. De FTP servers hebben geen enkele invloed op het functioneren van uw website, deze draait gewoon probleemloos verder.

Ter info: Het kan zijn dat klanten vanochtend ook niet konden verbinden met de FTP server. Een van onze servers is vanochtend gereboot, waardoor de dienst enkele seconden uit de lucht is geweest.

Oorspronkelijk bericht: Een van onze FTP servers werkt op dit moment niet naar behoren. Wij zijn dit zo snel mogelijk aan het oplossen. Wanneer u geen connectie kunt krijgen, dan kunt u de verbinding opnieuw opstarten. Hierna zou het weer moeten werken, aangezien de server dubbel is uitgevoerd.