109 reacties op deze storing:

  1. Ik vind het wel ff lekker geen tv:-)
    Voor de verslaafde onder ons…mischien nu maar even de gezelschapspellen uit de kast halen;-)

  2. Nou ik heb in Gouda dus nog steeds geen ontvangst.
    Wel gewoon ned. 1 2 3, maar geen rtl 4 5 7 8 geen net 5 en geen sbs 6.
    Dus mooi balen.

  3. Nog steeds geen beeld in Harderwijk. Ik heb mijn oude Phillips-buizenradio uit 1953 maar weer aangezet. Doet het nog goed! Je kunt niet alles hebben…..

  4. Ook Maassluis van ca. 18.45 – 19.30 uur geen beeld en daarna met horten stoten. Nu wel weer beeld en geluid, maar die beide lopen TOTAAL niet synchroon.

  5. Reeuwijk heeft weer ontvangst, maar voor hoe lang? Jammer dat er geen andere providers mogelijk zijn behalve Rekam en Caiway!

  6. Schiedam nu toch echt weer tv. Is voor mij de eerste keer zo’n storing. Een heel uur geen tv. Wat erg zeg. Wat nu?? Gelijk je abonnement opzeggen. Andere providers hebben noooooooit storing.

  7. Waarschijnlijk zit de heer S. ten Have hier achter. Hij wil niet dat heel Nederland ziet hoe hij verloren heeft van de heer J. Cruijff.

    Ajax 4-life

  8. Ook in schiedam oost geen tv. Storing in het hele gebied, via de telefoon 56 wachtenden voor me, maar wel een bericht te horen over storing in het totale verzorgingsgebied, gaf in ieder geval duidelijkheid.
    Wel werkend internet en telefonie, ook van caiway. Sluiten we de tv maar aan op internet, kunnen we nog iets zien!
    Techniek staat voor niks, maar als het niet werkt wil je toch graag je analoge signaal terug. Die mindere kwaliteit is beter dan helemaal niets.

    • Gouda doet het bijna helemaal weer. beeld staat af en toe nog even stil, maar wordt niet meer zwart.

  9. En nu doet die het weer niet In Uithoorn,
    En dan weer wel,
    En weer niet,
    en weer wel, voor hoelang ???

  10. Ook fijn dat ze zo adequaat vermelden wat het probleem is…. NIET DUS!
    Misschien maar caiway maar een hyves en facebook account aanmaken waar ze hun storingen ook kunnen melden. Worden hun klanten tenminste op de hoogt gehouden, als er daar tenminste iemands is die een en ander bijwerkt!!

  11. @Sandra

    Het ging om de eerdere reacties. Bij die van jou zie ik ook wel in dat het sarcastisch bedoeld is 🙂

  12. Even een tip voor de mensen die ook in het uitzendgebied van de Rekam zitten. Even overschakelen. Daar wel beeld.!!!
    163 MHz. Symbolrate (6,875), netwerkid (777) en modulatie (QAM64) blijven gelijk.
    Wel even de oude gegevens noteren. Om het later terug te zetten.

  13. Pas aanbieding in de bus gehad om totaalpakket te nemen van caiway. Laten ze eerst maar is zorgen dat er een goed tv signaal komt. Voorlopig maar is naar andere aanbieders uitkijken. Heeft iemand tips.

  14. Ook hier in Loenen a/d Vecht geen tv meer via de kabel en Caiway is niet te bereiken. Slechte service, hebben ze ons nu al van de kabel gegooid om ons dat glasvezelgedoen door de strot te duwen?

  15. In Schiedam, Woudhoek geen tv 1,2,3,4,5,6,7, enz wel enkele andere zenders maar die vallen steds uit

  16. Inderdaad fijn zo’ n provider. Ook Doorn ligt plat. Fijn dat je op Internet kan kijken wat er aan de hand is maar niet heus. Zeer professionele club dat Caiway.

  17. Ja dan mis je een keer je SOAP. Stort nu heel je leven in? Mag het hopen van niet. Mensen kunnen altijd zo lekker zeuren als iets het een keer niet doet. Dat nu de site ook plat ligt…tja dan gaan de informatievoorziening niet zo makkelijk. Maar tegenwoordig kun je ook naar de buren lopen en kijken of die ook het probleem hebben. Zo ja, dan zal er wel een storing algemeen zijn…

Reageren is niet meer mogelijk.