12 reacties op deze storing:

  1. Vraag me toch af of al deze mensen ook de volgende akties doen:
    Je eigen internet ligt eruit ga je dan direct naar een andere provider en als die er dan ook weer eens uitligt ga je dan weer over enz.
    Als je bij je werkgever het internet eruit ligt omdat ze server problemen hebben zoek je dan ook direct een andere werkgever??? Waar ook weer hetzelfde kan gebeuren.
    Niemand houd er rekening mee dat er dingen mis kunnen gaan en stuk kunnen gaan. Wat zijn we afhankelijk geworden.
    En je kunt wel bij je geliefde centjes hoor, wandel even naar een pinautomaat en je zult zien dat je erbij kunt en het er af kunt halen. Is nog goed voor de gezondheid ook even achter die pc/laptop/tablet/smartphone vandaan.
    En zoals ik al eerder zei als je precies nu centjes over had moeten maken dan had je dat ook eerder klaar kunnen zetten dat is ook weer het gemak van het internetbankieren en had je nu geen probleem gehad. Gewoon je eigen zaakjes goed regelen zodat je niet meteen onthand bent door een storing hier of daar.
    Vraag me af of er ook mensen tussen zitten die een blackberry hebben en of ze na de grote storing direct hun abonnement op hebben gezegd???
    Erg leuk om te zien dat de mensheid een grote zeurdoos aan het worden is die op zijn wenken bediend willen worden. Kan me er echt niet druk om maken een dagje geen bankzaken hoeven doen is ook wel eens fijn.

  2. waardeloos , volgens zeggen de storing ing opgelost.!
    Nou het is 17.00u geweest en ik kan er nog niet in.
    en dan zeggen ze je kan niet inloggen vanwege de drukte!!!
    Is die drukte er dan al vanaf vanmorgen????????

  3. Om 16:00 nog steeds onmogelijk om een iDeal betaling te doen.

    Wanneer wordt de geknutsel eens overgenomen door een partij met kennis van zaken?

    Er wordt ook nog eens gelogen over het feit dat alles weer draait.

    Mijn vertrouwen in deze bank was al niet zo groot meer…

  4. dat jij er niet mee zit, moet jij weten! ik vindt het een klote bank geworden en ik ben ook zeker niet van plan om er te blijven…. je moet altijd bij je geld kunnen komen of kunnen zien wat er gebeurt op je bank, daar verdienen ze namelijk hun geld mee 🙁 hun moeten dit juist voorkomen ! maar ze zijn liever lui

  5. Vind de reacties toch ietwat overdreven. Heel vervelend als je net vandaag precies nu op dit moment geld over moet maken. Maar als je dit soort dingen wat beter inpland heb je hier ook geen last van dus. Je moet er altijd rekening mee houden dat een server er een keer uit ligt. Gebeurd overal en het komt nooit uit. We zijn met zijn allen te afhankelijk geworden en denken niet meer vooruit. Heel jammer dit toch weer.

    • De een na laatste dag van de Maand betalen alle ondernemers hun belasting.Precies op die dag pland de ING een update van de server die dus helemaal uit de klouwen gelopen is.Gaan ze die duizenden euro`s boete die de belastingdienst gaat heffen ivm te late betalingen vergoeden ?
      Denk het niet stelletje klootzakken

  6. wat een klote bank zeg pfff dit gezeik duurt nu al de hele dag, ben ook bang dat die site het vandaag ook niet meer gaat doen. ik had geld moeten overmaken vandaag maarja dat wordt hem dus niet vandaag grrrrrrrrrr haat aan de ing….. gelukkig heb ik nog een pas van de rabo!! daaaaaag ing weer 1 iemand minder!

  7. Wat een slap gedoe daar bij de ING ,wat zijn er vaak problemen.Ben door handicap niet erg mobiel en heb al menig probleem ondervonden door de traagheid bij de ING bij storingen.Ook ik wil naar een andere bank maar dat is toch weer het e.e.a. aan geregel.En dat weten de banken.Misschien toch weer een oude sok voor calamiteiten?

  8. Is er toevallig ook een alternatief voor geld die mensen kunnen gebruiken als er een storing is of er niet overgemaakt kan worden ING!!!!!

  9. IEDEREEN VERLAAT ING !!!
    wat een stelletje kneuzen daar zeg, dit is de zoveelste storing al!
    klanten kunnen niet afrekenen, loop omzet mis, en waar kan ik het verhalen?
    nergens! alleen maar veel betalen voor transacties!!!!

  10. wordt hier moe van! ik kon het hele weekend ook geen geld overmaken van mijn spaarrekening naar mijn studentenrekening! zat gewoon zonder geld! en nu kan ik niet op ing? ik ga naar de RABO! dar benaderen ze tenminste als er wat aan de hand is!

Reageren is niet meer mogelijk.