08 jun

Internet van XS4ALL / Business DSL / ADSL van KPN storing Moordrecht

Als gevolg van een storing kunnen klanten met een Internet van XS4ALL,
Business DSL en ADSL van KPN verbinding in Moordrecht momenteel
geen verbinding maken of problemen ondervinden met de ADSL/BDSL
verbinding.

Technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing om het probleem
zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze excuses voor het ongemak.

3 reacties op deze storing:

  1. Ik woon in Haren(groningen) en heb ontzettend traag internet op het moment. Kan niet eens een normaal youtube filmpje kijken zonder het 10 keer op pauze te zetten om te laten bufferen. Ook opeens 2 keer zo hoge ping (normaal 30 nu 60) volgens speedtest.net. Heb wel vaker problemen met KPN…

  2. Te gek voor woorden. De storing is van 7 juni 7:45 uur!
    Gebeld op 7-6-2011 om 16:15 uur en hiervan melding gemaakt. Was de eerste die belde terwijl wij dachten dat men het al wist bij KPN. Helaas heb KPN er gisteren dus niets aan gedaan. Vandaag opnieuw gebeld. Kan nog de hele dag duren de storing zo wist men mij te vertellen. Jammer dat wij nu geen TV kunnen kijken en internetten en dit dan al 2 dagen lang.

    Wat doen wij met de kosten? Wij nemen aan dat wij schadeloos worden gesteld?

    • KPN zal op z’n hoogst de dagen vergoeden, welke u geen gebruik heeft kunnen maken van de dienstverlening. Aangezien het om consumenten dienstverlening gaat, zal KPN waarschijnlijk niet verder gaan als dat betreft vergoedingen. Vergoedingen omtrent schade en dergelijke worden enkel uitgekeerd, als er in het contract sprake is van een SLA (Service Level Agreement). Dat wordt enkel aangeboden bij zakelijke dienstverlening.

Reageren is niet meer mogelijk.