44 reacties op deze storing:

 1. Vanavond kon ik dik een uur niet gebeld worden, ik zag het pas toen ik mijn telefoon op stil wilde zette. Ik moest mijn pincode opnieuw invoeren, want er stonden kruisjes door het berik en de G. Toen kwamen er een boel berchtjes van gemiste oproepen. Het is het gebied Amsterdam

 2. ik kan al enige dagen niet gebeld worden en ook geen smsjes ontvangen. ik kan wel zelf bellen. vodafone zegt, dat de zendermast in de reeshof(tilburg) kapot is. de andere masten moeten dat opvangen en kunne het aanbod niet aan. . ik vind niet dat een soring zo lang mag duren. ik ben hierdoor erg onthand.

 3. Sorry voor meteen een nieuwe post, maar was nog vergeten te melden waar ik woon.
  Ik woon in Zeeland.

 4. Ik heb sinds woensdag ook niet meer de mogelijkheid om op internet te gaan.
  Hier moet zeker meer duidelijkheid over komen door Vodafone.

 5. Zo, dacht al dat het aan mij lag maar blijkbaar nogal wat meer mensen die probs hebben!! Sinds gistermiddag beroerd bereik(woon in zuid-limburg). Dan ineens wel, dan weer niet, wegvallen tijdens gesprekken en vandaag ook nog altijd zo…

 6. In Zaandam vorige week al problemen met 3g. Diverse keren gebeld: ‘geen storing bekend’. Na een paar dagen deed ie ’t weer, maar nu al sinds woensdag geen 3g.

 7. Ben nu in De Meern en het bereik op mijn telefoon wordt aangegeven met soms 1 balkje en soms 3.
  Een andere telefoon met KPN Sim geeft constant 4 balkjes aan.
  Dus er is wel een connectie maar het houdt niet over.

 8. Nog meer mensen in Enschede totaal geen verbinding?? Dus niet bellen/smsen/internetten enz.
  Sinds ca 10.00 uur vanmorgen.

 9. hier in eindhoven ook geen verbinding gvd zeg word tijd dat ze er eens iets aan gaan doen al 2 dagen onberijkbaar

 10. Voor de derde keer in 6 maanden tijd: De Vodafone-antenne aan de zendmast in Wijk bij Duurstede, gericht in noord-westelijke richting is na de onweersbuien van dinsdagavond 28-6 weer uitgevallen, met als gevolg geen of heel weinig bereik in het gebied rond mijn woning. Elders in het stadje een volledig bereik..!!

 11. Gisteren problemen met aanmelden voor internet. Vanavond helemaal geen internetverbinding meer… Telefoon blijft bezig met inschakelen, maar dat lukt niet! Vodafone kom op, actie!

 12. Draaama dat vodafone netwerk in Friesland! hetzelfde als Erwin, geen tot nauwelijks bereik! normaal gesproken geen last!

 13. hier in oosterwolde friesland sinds een uur hopeloos 3 sec bereik en dan weer een tijd niks nu al een half uur niks maar volgens vodafone is er geen storing

 14. Sinds 12 uur vandaag, valt bij mij constant de verbinding uit. De ene keer 1 blockje bereik, dan weer 5, dan weer zoekende naar netwerk. En sinds 12 uur niet kunnen bellen, smsen en internet. Het is inderdaad jammer dat er geen melding wordt gegeven op de website van vodafone.

 15. tussen Enschede en Utrecht gereisd. Enschede tot aan Almelo geen probleem, daarna slecht bereik tot geen bereik. In Utrecht zelf ook geen beter bereik dan gprs.

 16. Het lijkt erop dat het probleem zich nu weer net zo voordoet als gisteren. Ogenschijnlijk wel signaal, maar bellen of gebeld worden is vaak onmogelijk. Ook worden gesprekken halverwege afgebroken.
  Slechte service van Vodafone, want op hun website is hier niets over te vinden. Daar zie je alleen maar hoe geweldig het allemaal is.

 17. Sinds maandag al problemen met smsen. Ontvanger ontvangt niet.

  Sinds vandaag helemaal geen bereik meer, kan geen smsjes sturen of bellen..
  Internet doet het ook niet.

 18. Sinds 2 dagen geen internet meer, bellen en gebeld worden lukt nog wel. (regio west-brabant en regio Dordrecht). Volgens Vodafone klantenservice komen de masten langzaam weer op, maar kan het zijn dat, zodra iedereen weer gaat verbinden, de boel weer plat gaat…
  Nog meer mensen die geen internet hebben?

 19. Heb de afgelopen 2 dagen ook met regelmaat dat mn telefoon meer moeite heeft met bereik te krijgen. Het gebruik van internet is af en toe al helemaal dramatisch, hiervoor dien ik in principe mijn telefoon opnieuw op te starten om weer op het netwerk te kunnen (airplane mode aan en weer uit helpt ook). Tot voorheen had ik hier nooit last van.

 20. Ik kan sinds 2 dagen ook niet gebeld worden, ze krijgen direct de voicemail te horen. Krijg ook geen berrichten van gemiste oproepen, sms of voice-mail berrichten. Ik kan wel zelf nog bellen, maar dit duurt veel te lang.

 21. Kan iemand vertellen hoe lang het nog gaat duren? Vodafone kan haar klanten wel eens beter op de hoogte houden!

 22. sinds vanochtend geen internet op mijn telefoon in Rotterdam. Telefoon geeft aan geen internet verbinding. Mijn vriend had er sinds gisteravond al last. Ik mag hopen dat het snel verholpen wordt of er een vergoeding komt.

  Volgens telefoon is er geen probleem met het netwerk. Maar bij gebruik is niks mogelijk.

 23. Hier in helmond heb ik er gelukki geen last meer van wel even afkloppen! en inderdaad zoals meerdere hierboven zeggen is dit al een tidje aan de gang nu jullie het zeggen ik heb ook last van dat het gesprek soms zomaar verbroken wordt inderdaad heel vervelend als het je werknummer en privenummer tegleijk is en je in de zorg werkt! Ik hoop echt dat het allemaal opgeslost is of snel opgeslost zal worden

 24. Nu ligt me telefoon er helemaal uit :(. gelukkig hoef ik geen verre ritjes te maken met me de kleine in de auto, want dit vind ik maar niks hoor.

  gelukkig heb ik wel vaste telefoon, maar ja wat als niet iedereen je nummer weet, want met de meeste ping of whats app ik.

  hopelijk is vodafone hiervan op de hoogte want ik verwacht a.s. zaterdag een heel belangrijk telefoontje.

 25. Hier in helmond ( zuid-oost brabant ) al de hele dag geen bereik. Ben wel gebeld en kon toen opnemen… Maar zelf kan ik niets … Eg vervelend!

 26. Vandaag (29-6-2011) heel de dag bijna niet kunnen bellen, of gebeld worden. Via Intercity ( leverancier telefoons) gehoord dat een deel van het netwerk plat ligt. Voor een zakelijke gebruiker is dit gewoon waardeloos. De storing heeft m.i to ca. 20:00 uur geduurd. Geen enkele sms of andere reactie van Vodafoon ontvangen. Eigenlijk geeft het netwerk al ca. 2 weken problemen. Tijdens gesprekken valt de verbindig weg, of komt “stotterend” over. Ook is de wachttijd tot je de telefoon hoort overgaan soms lang ca1,5 tot 2 minuten. Dit probleem op verschillende toestellen en nummer geconstateerd.

  • Ik heb het probleem opgelost door me telefoon van 3G naar 2G om te zetten in de instellingen. en nu kan ik gelukkig weer bellen en gebeld worden, en gebruik maken van internetdiensten.

 27. Hier in helmond al de hele dag geen berijk.
  Krijg steeds smsjes van gemiste oproepen maar kan hier niet op reageren.
  Kan ook niet gebeld worden gaat meteen over naar voicemail.
  Mijn broer ook met vodafone abn. kampt met hetzelfde probleem.
  KPN heeft er hier vanmiddag ook uitgelegen.
  Hoop dat het snel verholpen is, zonder vaste lijn en alleen mobiel ben je behoorlijk afgezonderd van telefoonisch contact.
  Vooral vervelend als je een belangrijk telefoontje verwacht!!!

 28. Sinds vanochtend kamp ik wederom met een vermoedelijke datastoring.
  De laatste “recente update” die mijn blackberry gaf was om omstreeks 02.00 vanochtend.
  Bellen en smsen lukt wel, maar whatsapp, bb messenger, etc etc doen het niet.
  Deze storing had ik begin van de maand ook een paar dagen, na lang de winkel te zijn gegaan was dit binnen enkele minuten verholpen door de technische dienst op afstand.
  Ik wacht nu nog af…..

 29. Mooi kl*te is dat, wij wonen in de grensstreek en ook geen Vodafone netwerk al de hele dag. Probleem is dus dat ik op Belgisch netwerk val en als ik in het “buitenland” ben betaal ik iedere dag 2,- omdat ik een internet-bundel heb voor op vakantie. Ik ben echter niet op vakantie maar zit gewoon thuis, in Nederland dus! Als dit te lang gaat duren vind ik wel dat Vodafone mij tegemoet moet komen in de kosten!

 30. Hier in zuid-oost brabant de hele dag geen mogelijkheid om het vodafoon netwerk te bereiken,soms lukte het even.
  Misschien de bliksem in een zendmast geslagen?

 31. Echt vervelend het lijkt steeds net of iedereen alles ontvangt maar dan is dat niet het geval ik hoop maar niet dat dit al te lang gaat duren!!!

 32. sinds vanavond geen bereik met mobiele internet, al doet mijn ping het nog wel, zal wel aan blackberry internet liggen

 33. Sinds gisteravond geen bereik in Zuid-Limburg. Meer mensen in mijn omgeving met vodafone hebben daar last van.

  • same here in Maastricht al heb ik al sinds maandagavond problemen met het netwerk. Af en toe werkt het even, maar meestal geeft mn tel vol bereik aan maar bellen en smsen of internetten lukt niet. Of ik kom inderdaad op het Belgisch netwerk wat extra geld kost (@ Noes, kies handmatig netwerk selecteren ipv automatisch dan gebeurt dit niet)

   • Hier ook in Hoensbroek geen bereik, kan helemaal niks nu met me blackberry, maar zodra ik in brunssum ben of nuth, dan wel weer opeens bereikbaar.

    kreeg gisteren opeens een smsje, welkom in belgie, en dat terwijl ik in bed lag thuis in hoensbroek. vreemd allemaal hoor.

 34. in het onderste deel van zuidholland (goeree en overflakkee) sinds 17.30 uur geen of nagenoeg geen bereik.

Reageren is niet meer mogelijk.