6 reacties op deze storing:

 1. Dat krijg je he als je “piraten” uit de lucht haalt, dan kun je er op wachten dat ze je site platgooien…100 punten voor de streamers..
  Ik heb ook betaald voor Ajax-Twente en had wel beeld maar het blokte ontzettend, en ja mijn signaal is voldoende 98% en heb in heel mijn huis Hirschman kabel en pluggen.
  Heel dat HD speeltje van Ziggo zuigt als de neten.

 2. Site zei dat betaling via acceptgiro niet meer mogelijk was, dus het door Ziggo zelf aanbevolen gratis nummer 1200 gebeld. Vanaf zaterdagochtend meerdere malen geprobeerd. Eindelijk zondagochtend verbinding, na een klein uur wachten! Na controle abonneenummer en emailadres was het geregeld. Alleen nog even de bevestigingsmail afwachten.Die kwam dus niet. Opnieuw gebeld en na een uur in de wacht te hebben gestaan weer verbinding! Zegt die medewerker dat ik niet kan kijken omdat er niet meer per acceptgiro afgerekend kan worden. Hij gaf als advies dat ik maar ergens anders moest kijken….. Mijn beeld van Ziggo is nu niet meer hetzelfde. Aan Ziggo om te raden of dat positief of negatief is.

 3. Hier is het exact hetzelfde… Wedstrijd besteld… en geen beeld…
  Het zure is helemaal dat ik tot woensdag gratis eredivisie live had… Toeval…
  Ik denk dat al die gratis contracten zijn afgemeld om extra inkomsten te krijgen.
  En nu kunnen ze de vraag niet aan… Heel slecht… Hopen dat het voor 14:30 uur verholpen is……..

 4. Niet alleen de website maar men kan zo ook telefonisch niets melden.
  Dus daar zit je dan meld je je je voor de voetbal wedstrijd van het jaar aan om de wedstrijd te kunnen kijken……zou je vanaf 12 uur beeld moeten hebben op kanaal 421 maar helaas NIETS!!!! En je kunt je kaart nu niet resetten omdat de site eruit ligt ja het gaat allemaal weer eens lekker bij ZIGGO!!

  • Volgens mij stond er op de ziggo site dat je een kwartier van te voren beeld krjgt tot een half uur na de wedstijd, niet vanaf 12 uur al. Nu alleen hopen dat er zo ook daadwerkelijk beeld komt.

Reageren is niet meer mogelijk.