14 feb

KPN landelijke storing (opgelost)

Vanochtend heeft KPN landelijk problemen ondervonden op haar netwerk. Hierdoor kon het zijn, dat uw internetverbinding slecht tot niet functioneerde. Vermoedelijk gaat het om problemen, als gevolg van onderhoud. De problemen waren rond 05:10 opgelost.

33 reacties op deze storing:

 1. Hier nog steeds problemen.
  Na gebeld te hebben zou dit ineens (na 9 á 10 jaar) aan mijn te lange kabel liggen :s.
  Nieuw modem gekregen, maar ja, bij een landelijke storing zal deze het natuurlijk ook niet goed doen 😉

 2. **************!!!!!!!!!!!!!!! Amersfoort ligt ook plat . Iemand enig idee hoelang dit zou kunnen gaan duren

 3. Hier in zuid-limburg ook hetzelfde probleem, enkele sites bereikbaar, google niet mogelijk, bing wel, raar maar waar.

 4. Eh, weet iemand hier nog een goeie eCommerce betaalsysteem voor credit cards, Google weet er een hoop maar ze zijn allemaal offline…. Dikke schijt, moet ik gewoon naar bed midden in m’n op-zoek-naar-een-oplossing obsessie.

 5. Hier internet problemen in Eindhoven. Nog nooit eerder gehad. Is al de hele avond en nacht aan de gang; trage websites of in zijn geheel niet toegankelijk. Ook de website van de KPN zelf is niet toegankelijk. Heel irritant, enkel Google lijkt het nog te doen….

 6. Als je mobiel neteerk van KPN hebt log daar maar eens mee in en niet via wifi van thuid en je kan dan wel site kpn bezoeken zonder problems. Raar maar waar.

 7. Mailen voordat onderhoud begint natuurlijk, niet iedereen kijkt constant op website als er nix aan de hand is!!! En ksn idd. niet meer kijken als et wel storing is. Dat snap zelfs ik nog wel

 8. Om precies te zijn staat dit op site KPN :

  Werkzaamheden internet :
  Onderhoud start 00.00 uur – eind 07.00 uur

  Onderhoud website start 06.00 – eind 08.00 uur

  Dat zijn de te verwachte tijden!

 9. lijkt me een landelijk probleem hierrow in het oosten van het land, ook hier al de hele nacht BAGGER internet verbinding, word een beetje moe van KPN pffff

 10. Raar maar waar, maar via mijn mobiele netwerk kon ik wel op site van KPN en daar stond vermeld onder eerkzaamheden :

  Onderhoud internet en website KPN

  Dus afwachten. Damn, maak dat dan via mail en op tojd kenbaar

  • M P, ja maar dat onderhoud is wel diep verstopt…ik heb het na een tijd zoeken inderdaad ook gevonden. Mailen, ja, goed idee als KPN-klanten daar toch niet inkunnen 😉

   Nou ja, slaapze dan maar.

 11. Hier in Noordoost NL zelfde probleem ,kon geen posttarieven opvragen postnl is onbereikbaar ,evenals vele andere site’s,dat wordt verdikke slapen.

  • Rob, ja, zoiets dacht ik ook…NWO? NSA? Het ‘hangt’ allemaal wél in de lucht van die clubs. Misschíen is dat NU niet de oorzaak, maar let op: dat gaat eens gebeuren binnen nu en…(sneller dan je denkt)

   • Maestro Pepper zegt dat het waarschijnlijk geen complot is. Jammer, dan hadden we het maar weer gehad.

 12. In Tiel ook al problemen. Het zal ondertussen wel landelijk zijn.
  Dit is 1 van de weinige sites die ik kan openen.

  • crisis.nl doet het gelukkig ook nog 😉 Maar serieus: dit lijkt wel heel gek! Zijn hier ook mensen die vele sites niet kunnen bereiken en die niet via een KPN (of dochter daarvan) internet hebben?

 13. Amsterdam is ook een ellende..Vele sites niet bereikbaar (waaronder KPN zelf niet) en de door KPN/XS4ALL?? gehoste sites? Ook vele buitenlandse sites niet bereikbaar….Anderen dan weer wél…Pfff..regeert die club het land (en ver daarbuiten) al meer dan wij *willen* denken?

 14. Is ook niet plaatselijk denk ik. Want hier in Helmond (Brabant) heb ik precies hetzelfde probleem.

 15. In doetinchem ook eerst deden paar sites het niet maar nu word het stuk slechter en internet stuk slomer

 16. ook in roosendaal is het moeilijk om biverse site’s te openen.
  112meldingen.nl, bndestem.nl, pzc.nl zijn niet te openen.

Reageren is niet meer mogelijk.