10 jul

KPN telefonie storing (opgelost)

Momenteel ondervindt KPN een storing in de regio van Rotterdam en diverse andere regio’s. De storing lijkt zicht te concentreren op niet kunnen bellen. Gebeld worden gaat nog wel. Ondervindt u ook last van deze storing? Laat hieronder een reactie achter. Meldt daarbij uw plaats.

28 reacties op deze storing:

  1. Ik dacht dat het een storing was op de persoonlijke lijn. Ik heb dus maar de mobiele telefoon gepakt om te informeren bij KPN. Ik heb het hele menu doorlopen en ik kreeg uiteindelijk ook geen informatie …. zie bovenstaande reactie . We hebben op dezelfde lijn een alarmeringssysteem dat nu steeds meldt via de intercom “dat er geen lijn beschikbaar” is. Dat is storend en niet efficient voor het geval er iets gebeurt. (Leende Noord-Brabant)

  2. Bij ons in Spijkenisse en met name bij ons bedrijf Grado Graveertechniek is het sinds ca. 11.00 uur niet mogelijk om te bellen en gebeld te worden.

  3. Jammer dfat storing zo laat op de site wordt gemeld. Als je storing bij KPN aanmeldt krijg je te horen dat er niets aan de hand is en dat er binnen iets fout moet zitten. De klant wordt voor achterlijk uitgemaakt en na 20 minuten komt men er eindelijk achter, dat er toch een storing is. Een erg slechte beurt van KPN, het woord service kennen ze daar niet meer. Mijnheer de lijn is goed en er is geen storing, ja ja, verder komt men niet. Te treurig voor woorden.

    • Vanmorgen draaiden ze op een gegeven moment een bandje dat er in de regio Rotterdam, Gouda en een hele rits andere plaatsen een storing was. Gek genoeg hoor ik van meerdere mensen dat daarna glashard ontkend is dat er een probleem was.

      • Dit was de letterlijke tekst van de KPN medewerker:

        Bij u is echter geen sprake van een storing in de infrastructuur. Als u dit niet van mij wilt aannemen en niet bereid bent uw storing verder met mij binnenshuis te onderzoeken kan ik u verder helaas niet helpen.

        De storign was toen achteraf al meer dan 1 uur gaande…..

  4. Vopak in Rotterdam Botlek en Rotterdam Europoort kunnen weer naar buiten bellen, problemen lijken bij ons opgelost.

  5. Vergelijkbaar probleem in spijkenisse, gebeld worden kan wel. Bijzonder is dat uitbellen met 1655 ervoor wel werkt. Het lijkt te maken te hebben met carier preselect problemen ook al staat alles ingesteld om met KPN te bellen.

  6. Ook in Krimpen aan de Lek hetzelfde verhaal. Wel gebeld kunnen worden maar geen uitgaande telefoon

  7. In Hoogblokland Kan nog niet gebeld worden. Wel kunnen er telefoontjes ontvangen worden.

  8. Rotterdam Europoort en Rotterdam Botlek bij Vopak ook wel gebeld worden maar niet extern bellen.

  9. Ook hier in Waddinxveen hebben we problemen.
    We zijn moeilijk te bereiken en naar buiten bellen gaat ook niet.

  10. Hendrik Ido Ambacht,
    Wij kunnen ook niet bellen, heel af en toe worden we wel gebeld.
    Deze storing staat ook niet op de site bij de KPN!

    • Ook in het oude centrum van Ambacht. Niet zelf bellen en als je gebeld wordt, krijg je vaak te zien dat het netwerk niet bereikbaar is! Heel irritant.

  11. Ons bureau (Nieuwerkerk a/d IJssel) zit al heel de ochtend zonder telefoon….

  12. Kan niet bellen, alles valt in gesprek. Ben zelf ook niet te bereiken, als ik gebeld word alleen maar ingesprektoon.

    Bericht aangepast. Wegens privacy bescherming is het op deze site niet toegestaan telefoonnummers en adressen in de reactie achter te laten.

  13. Krimpen aan den IJssel: Wij kunnen sinds vanmorgenvroeg niet bellen. Sommige (maar niet alle!) telefoontjes naar ons bedrijf komen door. Enige bellers hebben echter wel een totaal ander nummer in onze regio aangekozen. Hoewel KPN beweert dat het een uitbelstoring is, doen er zich dus ook problemen met inbellen voor. Geen informatie over deze storing op de site van KPN.

  14. Heeft dit ook met UPC te maken?
    Wij hebben bij ons bedrijf problemen met telefonie en fax..

Reageren is niet meer mogelijk.