08 feb

Mail problemen KPN

Meerdere berichten melden ons problemen met mail bij KPN. Bent u KPN gebruiker en ondervindt u momenteel ook last van mail problemen? Graag hieronder als reactie melden.

255 reacties op deze storing:

  1. Kan ook in Tiel geen email meer ontvangen en versturen. Kan KPN niet enige tijd tevoren de klanten inlichten over het installeren van een update? Ik ben eerst zelf nog gaan zoeken naar mogelijke fouten bij mijzelf. Die moeite had ik mij dus kunnen besparen. Hopelijk werkt alles weer snel.

  2. Wij hebben wel internet, kunnen mail versturen, maar niet ontvangen.
    Webmail werkt wel gewoon.
    (omgeving Venlo)

  3. Monnickendam: geen KPN mobiel internet mogelijk. Klantenservice heeft dit bevestigd aan mij. Op de site van KPN (“storingen”) niets te vinden uiteraard.
    Vreemd genoeg werken sommige “poorten” nog wel (IMAP mail ophalen bij xs4all gaat bijvoorbeeld goed) maar browser verkeer niet (en dus ook de meeste “Apps” op mobiele telefoons werken niet.)

  4. Ook hier in den helder storing in de mail kan ook geen mail meer ontvangen sinds 2 uur heel af en toe komt er iets doorheen ook al een paar dagen heel traag internet

  5. Ik woon in Amsterdam en heb ook problemen met het ontvangen en verzenden van email. Webmail werkt wel en inmiddels doet 1 email adres het wel maar deze niet.

  6. Lunteren.
    foutmelding:
    Voor het account Hetnet (hillelunteren) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. De server heeft de verbinding onverwachts verbroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit.

    Server: ‘pop.hetnet.nl’
    Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0F
    Protocol: POP3
    Poort: 110
    Beveiligd(SSL): Nee

  7. Tis weer raak sinds ca 1300 vandaag / hoop dat het KPN NMC Maranello dit soort berichten leest…toch maer eens overwegen of Caiway de zaken beter op orde heeft…

  8. Ook ik kom op dit moment niet in mijn mailbox (webmail) van KPN. Hij zegt wachtwoord niet juist. Ook gaat alles zeer traag.

  9. Nes (Gem. Boarnsterhim, Friesland)
    Ontvangen lukt niet. pop3.kpnmail.nl
    Verzenden weet niet. Doe ik niet via kpnmail.nl
    Nu weet ik niet of die Hollanders nog komen naar de 11ST. 🙂

  10. 6, 7, 8 februari werkt(e) internet niet naar behoren. Vooral gedurende de dag.
    Heb XS4all via de lijn vd KPN.
    Locatie: Rotterdam
    Hoop dat er snel wat aan gedaan wordt. Het is niet alleen irritant, maar kost ook geld als je internet/mail gebruikt voor je werk!

Reageren is niet meer mogelijk.