08 feb

Mail problemen KPN

Meerdere berichten melden ons problemen met mail bij KPN. Bent u KPN gebruiker en ondervindt u momenteel ook last van mail problemen? Graag hieronder als reactie melden.

255 reacties op deze storing:

  1. Hier (Oosterhout NB) ook niet mogelijk via popserver E.Mail te verzenden c.q. te ontvangen. Zojuist ontdekt , weet niet hoe laat dit probleem is begonnen.

  2. Net gesproken met KPN. Er zijn ook landelijke problemen met mobiel internet. De apparatuur lijkt wel een knipperlichtrelatie te hebben met het netwerk. UMTS en GPRS werkt dus niet of niet betrouwbaar. Hopelijk is het snel weer voorbij.

  3. ook hier in heythuysen kan geen e-mail opgehaald worden van kpn-planet. foutmelding:
    De server heeft de verbinding onverwachts afgebroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: ‘pop.kpnmail.nl (1)’, Server: ‘pop.kpnmail.nl’, Foutnummer: 0x800CCC0F

  4. shihtzu woont in Almere. Eerst gisteravond 2 uur elektrastoring en nu dit weer.
    wat een gezeil allemaal weer !!!!

  5. In Zutphen ook geen mail via de POP-server. Webmail werkt wel. Logisch na een verdubbeling van de pijs van een mail-only abonnement van € 3,50 naar € 7,= per maand.

  6. Gisteren af en toe storing. Nu al drie kwartier geen inkomende of uitgaande mails via kon, internetsignaal werkt wel, dus kan wel surfen naar webmail en daar inlezen.

  7. Kan hier in Schiedam op het moment ook geen email ontvangen wel verzenden via webmail lukt het wel.

Reageren is niet meer mogelijk.