02 feb

reseller03 (opgelost)

Op dit moment ondervindt PCextreme problemen met de server : reseller03.pcextreme.nl
Technici zijn op de hoogte en druk bezig het probleem op te lossen.

10:15 Door hardware falen heeft PCextreme de problemen met reseller03 nog niet kunnen oplossen. Op dit moment is de provider een nieuwe locatie aan het inregelen.

10:35 Rond 11:00 uur zal de nieuwe locatie voor reseller03 in gebruik genomen worden.

11:40 De nieuwe locatie staat gereed, het herstellen van de data vindt op dit moment plaats.

13.00 PCextreme is nog steeds druk bezig met het kopiëren van data naar de nieuwe locatie. De provider hoopt zo met een verwachte oplostijd te komen.

13:30 Het migreren van de data naar de uitvalslocatie is inmiddels voltooid, er wordt momenteel gewerkt aan het herstellen van de betreffende reseller omgeving.

15:15 Een deel van de websites zijn binnen ons interne netwerk weer online geplaatst, op het moment voert PCextreme steeksproefgewijs integriteitscontroles uit waarna de provider bij goed bevinden de reseller server weer van buitenaf open zullen stellen. De werkzaamheden zullen mogelijk nog tot begin van de avond duren.

16:00 De reseller server is inmiddels weer online waardoor websites en e-mail weer benaderbaar moeten zijn. Er wordt nog gewerkt aan de beschikbaarheid van (roundcube) webmail en ftp. Eventuele problemen kunnen gemeld worden via een ticket aan onze support afdeling.