02 feb

Storing Rabobank internetbankieren (opgelost)

Door problemen met de systemen bij de Rabobank, is het momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van internetbankieren. Ook bankieren via mobiel is niet mogelijk. Rabobank werkt momenteel aan de oplossing.

Update: de storing is sinds vanochtend verholpen. Mocht u nog problemen ondervinden, neem dan direct contact op met de klantenservice.

12 reacties op deze storing:

 1. Heey dit vindt ik echtt zwaar vallen in me maaf ik krijg stortingen jemig baal de ervan bij nooit problem maar nu rrggg walg ervan

 2. Lekker rente opstrijken fijn die rust pauze in het betalingsverkeer leuk voorbeeld gehad van ING Bank !!!

 3. Hey dat is knapvervelend, ik kan niet internetbankieren, en de klanten van mijn webshop melden dat ze midden in het hoogseizoen hun aankopen niet kunnen verrichten via internetbankieren, shoppen voor carnaval kan wel via ideal. Gelukkig !

 4. tjah, je zal maar afhankelijk zijn van elektronica..

  1e x ooit sinds ik rabobank gebruik dat er een storing is.. Geen reden voor een feestje.. Snel oplossen aub,, mijn betalingstermijn is bijna overschreden..!!!

  • Laat dat een wijze les zijn en niet tot de laatste minuut wachten met betalingen!!! Storing..Pfff kan gebeuren hoor!

 5. werk al jaren met rabo internetbankieren, dit is de eerste storing die ik meemaak.
  Hoop dat het weer snel oplost

 6. ideal werkt dan blijkbaar ook niet. Zojuist een pakketzegel besteld bij DHLforyou. Maar ik kan deze tot op heden niet betalen. Dat is balen…………

Reageren is niet meer mogelijk.