05 jun

vps-pool-17.kvm.pcextreme.nl (opgelost)

Op dit moment ondervindt PCextreme een storing met vps-pool-17.kvm.pcextreme.nl. Technici zijn op dit moment bezig met het weer online brengen van de machine

Update 15:30 momenteel vindt noodgedwongen een herinstallatie van het betreffende platform plaats. Zodra dit proces is voltooid worden alle virtuele machines op het platform weer gestart.

Update 16:34 Momenteel vinden er enkele complicaties plaats bij de nieuwe installatie van het platform. De technici zijn bezig het probleem te verhelpen.

Update 17:40 De installatie is voltooid. En de vps’en zijn gestart.

21:45 vps-pool-17.kvm is onverwachts offline gegaan.

00:14 Momenteel wordt er een controle uitgevoerd op de dataconsistentie.

01:38 De vps’en zijn gestart.

1 reactie op deze storing:

  1. Nog steeds zijn de problemen met vps-pool 17 niet verholpen.
    Vanmiddag om 14:07 uur reactie gekregen van de supportdesk dat er hard aan werd gewerkt door de technici. Momenteel zijn er van ons nog 2 vps-en uit de lucht en het ssh-vps-controlpanel is al sinds vanmiddag niet meer bereikbaar.

    Op de het storingsoverzicht van PcExtreme staat dat de storing is opgelost, vreemd genoeg. Tranparantie naar de klant heeft geen hoge prioriteit blijkbaar.

    Dit platform wordt al meer dan 24 uur geplaagd door storingen, maar over de status blijft het helaas in het duister tasten.

Reageren is niet meer mogelijk.