15 okt

Spoedonderhoud Caiway internet en telefonie Gouda-Noord

In de nacht van 15-10-2014 op 16-10-2014 vinden er tussen 00:00 uur en 04:00 uur spoedwerkzaamheden plaats aan centrale netwerkcomponenten.
Tijdens deze werkzaamheden bestaat er een verhoogde kans op een korte onderbreking in de Internet- en Telefoniediensten via het coaxnetwerk van Caiway.

Tijdens genoemde onderhoudsvenster wordt echter geen uitval verwacht.

Onderbreking telefonie
Wij raden u aan een mobiele telefoon bij de hand te houden omdat de telefoonlijn van Caiway tijdens de werkzaamheden mogelijk niet zal werken. Dit houdt in dat u in spoedgevallen het alarmnummer 112 niet kunt bellen via uw vaste telefoon. U kunt ook via mijncaiway.nl voor deze dag een doorschakeling van uw vaste lijn naar uw mobiele telefoon plaatsen.

Kunt u na de storing alsnog geen gebruik maken van internet en/of telefonie?
Probeer dan eerst het volgende:
– Heeft u geen internet en/of telefonie? Haal de stroom twee minuten van uw modem af en sluit deze daarna weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.
– Heeft u een Wifi-router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes branden. Sluit daarna uw Wifi-router aan en start uw computer opnieuw.