01 jul

Eurofiber glasvezel storing **UPDATE**

begintijd 09:38
eindtijd 01:30 (VERWACHT)

Eurofiber meldt diverse verstoorde verbindingen in de omgeving van Gouda. Onder andere in de gemeenten Zoetermeer, Waddinxveen , Denhaag zijn diverse Eurofiber verbindingen niet beschikbaar.

De storing wordt veroorzaakt door werkzaamheden van externe partijen. Eurofiber heeft inmiddels monteurs aangestuurd voor herstelwerkzaamheden.

Update 10:30
Eurofiber storingsaannemer is onderweg naar de betreffende locatie om de situatie ter plaatse te onderzoeken en de verbindingen te herstellen. De verwachte oplostijd is op dit moment nog onbekend

Update 10:51
De storingsaannemer is om 10:45 uur gearriveerd. Een meting wordt uitgevoerd om de exacte locatie te bepalen.

Update 11:47
De storingsaannemer heeft een meting uitgevoerd en de mogelijke schade locatie gelocaliseerd. Men is nu onderweg naar de schade locatie.

Update 14:08
De aannemer heeft het probleem gevonden. De glasvezelkabel is in de put gebroken. Men is bezig met de voorbereiding voor het herstel. De verwachte herstel tijd: 20:00 uur

Update 17:59
Na het afronden van de werkzaamheden blijken veel verbindingen nog niet online te zijn. De glasvezelkabel is op een ander stuk in het tracé ook beschadigd. Hierdoor lopen de herstelwerkzaamheden vertraging op.

Update 20:25
De herstel werkzaamheden lopen momenteel volgens schema. De verwachte hersteltijd staat op 00:00 uur.

Update 22:42
De storings aannemer is inmiddels begonnen met het lassen van de vezels. De verwachte herstel tijd voor de hele operatie: 01:30 uur.

1 reactie op deze storing:

Reageren is niet meer mogelijk.