06 dec

Online storing interactieve televisie

Er is momenteel een storing op Interactieve Televisie van Online.nl.

Begint uw klantnummer met een W, gevolgd door 7 cijfers? Dan kunt u problemen ondervinden met:
– Radio zenders
– Teletekst

Begint uw klantnummer met een 6, 7 of 8 en bestaat deze alleen uit cijfers? Dan kunt u problemen ondervinden met:
– Live TV pauzeren
– Zenders Edge en Fine Living. Deze zijn momenteel nog niet beschikbaar in het Family en Entertainment pakket.
– Teletekst

Maakt u gebruik van de app voor TV Everywhere? Dan is het momenteel niet mogelijk om mobiel HBO of Fox Sports te kijken.

8 reacties op deze storing:

 1. deze hopeloze zaken vinden over het hele net plaats,als je over gaat naar het glasvezelnet dan zijn alle storingen opgelost.geloof nog in sprookjes zal het een verkoop truc zijn. Volgens mijn fam.leden wel.

 2. hier in overloon hetzelfde…vanaf gisteren geen telefoon meer.
  ga ze ook niet bellen, want het kost mij alleen geld en ze doen er toch niks anders mee dan zeggen dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

  verder laten ze je gewoon wachten tot het een keer is opgelost…dat is de praktijk.

 3. Van hetzelfde hier in Boxmeer. Kan niet bellen en gebeld worden, klachten over telefonie echter alleen per telefoon, geen E-mail adres te vinden. Je wordt in een rondje doorverwezen op de site van Online, na de nodige klikken ben je weer op de beginpagina. Abonnement nog maar eens goed overdenken als het zo moet.

 4. Net klantenservice gesproken na 30 minuten in de wacht. Storing kan 5 dagen duren……. Lekkere service. Er hadden al 1500 gebeld met deze klacht sinds 17.00u

  • Dank voor je reactie. Dan wacht ik het nog maar even af. Ik eis wel bij online m’n abonnementsgeld terug voor de dagen dat ik niet kan bellen of gebeld worden…

 5. Online heeft vannacht (5 op 6 december 2014) de telefonie diensten omgezet en nu kan ik de hele dag al niet bellen of gebeld worden. Ik heb al de stekker eruit getrokken, modem gereset, maar het helpt niet. Als je belt met online zijn er 13 wachtenden voor me, dus ik heb maar weer opgehangen, want m’n beltegoed van m’n mobiel was te laag. Ik heb vanmorgen al via de site van online m’n 06 nummer achtergelaten bij de bel me terug service, maar ze bellen niet. Heel irritant dat ik nu niet kan bellen en ook online niet kan mailen met mijn klacht, ik kan nergens een mailadres van online.nl vinden.

Reageren is niet meer mogelijk.