07 aug

Storing live chat

Op het moment zijn er wat problemen met onze live chat, waardoor we hier tijdelijk niet op bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak! We werken eraan om dit te verhelpen.

2 reacties op deze storing:

  1. Gaat goed bij UPC, weer storing geen info naar klanten . Telefonischzijn medewerkers geheel niet op de hoogte wat er gaande is en de medewerker kan geen info geven. Ze komen echt in aanmerking voor het meest slecht communicerende bedrijf naar haar klanten, reclamespots in overvloed en vervolgens nimmer haar financiële beloften nakomen. Nu een maand internet nog niets aangesloten gehad en een rekening van € 179,10 bij navraag had ik films gehuurd vreemd als alles nog in de verpakking zit, geen stroom in de woning en toch volop gebeld.
    Echt een ongeorganiseerde oplichtersbende, E.e.a. Toegespeeld naar Opta en ineens werd alles kwijtgescholden en een halfjaar abonnementvrij internet net toegezegd, wat blijkt van de week gewoon afgeschreven. Hoe kan dit toch allemaal

  2. Sinds gisteren rond 11.30 kunnen wij (mijn vrouw en ik) nog steeds niet bellen. ER is geen telefonisch contact mogelijk. Geeft aan: fout bij verbinding.

Reageren is niet meer mogelijk.