16 jun

Tele TV storing (opgelost)

Er komen veel meldingen binnen over problemen met het TV signaal bij Tele2. Er lijkt nauwelijks of compleet geen TV signaal door te komen. Heeft u ook problemen met Tele2 TV, kunt u hieronder een reactie achterlaten.

72 reacties op deze storing:

  1. Zit al sinds vrijdsg zonder TV
    Zou binnen 4 dagen opgelost moeten zijn.
    Tot nu toe niks, noppes, nada.

  2. In Arnhem ook al de hele week haperende televisie met vandaag als hoogtepunt (voor zover je het een hoogtepunt kunt noemen natuurlijk 😉 ). Continu op zwart, stilstaand beeld of wegvallend geluid. Ronduit irritant!

  3. Ook in Heerlen al hele avond haperend, stilstaand of totaal geen beeld….erg vervelend!!!
    Leuk als het tijdens een wk-wedstrijd van Nederland is…

  4. Ook hier in Gennep hebben we regelmatig beeld, of stilstaand of zwart,heel vervelend met voetbal.

  5. In Den Bosch ook een storing. Mijn tv hapert en valt dan uit. Soms is het beeld een tijd zwart. Is al vanaf 20u15 het geval..

  6. In Doetinchem sinds vandaag ook regelmatig stilvallend beeld, TV poosje op zwart en even daarna (1-5 minuten) beeld weer terug.
    Rest werkt prima (internet en bellen)

  7. Ook hier in Assen de laatste tijd veel haperingen, stilstaand beeld of zelfs zwart beeld. Vanavond is het echt erg en storend. Hopelijk is het woensdag als NL moet voetballen wel goed!

  8. Hier in nijverdal ook het zelfde probleem en kan op de site niks vinden waar het aan ligt. Hopelijk snel verholpen want het is erg vervelend!

  9. En bij actuele storingen op tele2 site staat helemaal niets. ?……………………. als dit woensdag gebeurt ga ik naar een ander

  10. Ook in Lisse zijn er problemen, vanaf 20.15 uur was er plotseling zwart beeld.
    je kan resetten wat je wilt maar je blijft zitten met haperingen.

  11. In Capelle aan den IJssel dezelfde storing als hierboven vermeld. Heel vervelend, vooral tijdens de voetbalwedstrijden.

  12. Hier in Nijmegen werkt internet nog steeds, zowel mobiel (ook Tele2) als op mijn tablet. Alleen is de tele2pagina amper te bereiken – dat begrijp ik dan nog wel. Bij landelijke problemen probeert iedereen ze te bereiken. Terwijl ze hun handen vol hebben. Alle andere sites kan ik moeiteloos laden. Problemen liggen nu dus vooral bij tv. Eerlijk is eerlijk, eigenlijk vrijwel nooit problemen gehad met Tele2 tv tot nu toe. Maar het signaal “opgelost” moet nu wel snel komen

  13. Ook hier in Lelystad storing. De laatste weken komt het al vaker voor dat het beeld soms even stil staat, maar vanavond is het echt erg. Beeld staat stil, wordt vervolgens zwart en komt na een paar minuten weer terug. Gaat het even goed en begint het weer opnieuw, erg frustrerend. Ook het internet werkt erg slecht!!!

  14. Bij mij in krimpen aan den IJssel ook. Heel vervelend om op deze manier tv te kijken.

  15. Hier (Kampen) ook veel storing, haperend beeld of uitvallen van beeld. Heel erg vervelend tijdens WK wedstrijden!!

  16. In Nijmegen ook flut. Heel de dag niks aan de hand en nu valt het beeld heel de tijd stil of gaat op zwart. Zwaaarrr irritant!!!!

  17. Hier ook veel storing, haperend beeld of uitvallen van beeld. Heel erg vervelend tijdens WK wedstrijden!!

  18. Ik ben dus niet de enige! In Schiedam is er ook al de hele dag veel gedoe met de televisieverbinding van Tele2. Nu is Iran-Nigeria niet de meest verheffende wedstrijd, maar ik moet er toch niet aan denken dat we dat woensdag om 18.00 uur hebben als Australië-Nederland op het menu staat. Op het moment van schrijven valt hij wéér uit, nadat het een minuut of 15 goed is gegaan. Herstart biedt inderdaad geen soelaas. Internet en vast en mobiel bellen is trouwens tot nu toe probleemvrij. WAARDELOOS!

  19. Breda, sinds vanmorgen storingen. Radio hapert. TV beeld bevriest en gaat op zwart. Internet traag. Alle stekkers eruit gehad. 5 minuten gewacht, maar het helpt niet. Speedtest: ping 112, download 11.25 (gemiddeld ok voor Wifi), upload 3.41 (gemiddeld voor wifi). Op dit moment werkt het weer, maar voor hoelang.

  20. Ook in Krimpen aan den Ijssel storing,zelfde probleem beeld valt regelmatig weg.

  21. Hier in denhaag al hele dag storing. Beeld staat stil en hapert. Wordt er gek van!!! Ik betaal zoveel geld! Mijn ouders hier ook wonend in den haag al paar weken last van. Ik heb hun overgehaald naar tele2 over te stappen. Nou die hebben er nu al spijt van. Echt slecht dit!

  22. Ook hier in Doetinchem het probleem dat beeld vastloopt en dan op zwart gaat dan gaat het een heel tijd goed en ja hoor begint het weer is zo niet fijn tv kijken en zeker niet wanneer j film kijkt erg vervelend wat is dit hoe komt dit en wat gaan jullie eraan doen ?!!!!!!

  23. Ook hier een zwart beeld niks kunnen kijken en als je beeld krijgt dan een hapering ( den haag)

  24. Zelfde problemen hier in Soest. Zwart beeld en dan weer even beeld, vervolgens een plop alsof er een stroomstoring is en dan is t beeld weer weg

  25. Hier in sneek dezelfde problemen. Happerend beeld, ineens helemaal zwart en na een.paar minuten weer beeld. De website van tele2 is haast niet te bereiken.

Reageren is niet meer mogelijk.