02 sep

Tele2 televisie storing (opgelost)

begintijd rond 00:45
eindtijd rond 03:00

Momenteel zien we veel verkeer binnenkomen op Tele2. Heeft u Tele2 en ondervindt u nu problemen? Meldt het hieronder als reactie met plaats, sinds wanneer de storing en welke diensten.

Update 01:25
Gezien het verkeer naar de site met Tele2 ver in de boventoon en de reacties kunnen we er vanuit gaan, dat Tele2 daadwerkelijk een storing heeft. De storing lijkt zich vooral te concentreren op Tele2 televisie.

Update 01:42
Wij hebben onze contactpersoon bij Tele2 op de hoogte gebracht van de storing. Gezien het tijdstip gaan wij er echter vanuit, dat de melding niet a-la minuut opgepakt wordt tenzij Tele2 NOC toevallig nog wakker is.

15 reacties op deze storing:

  1. Is er op dit moment meschien ook storing want ik zit al vanaf 14:30 zonder tv alleen zwart beeld en zie wel me tekst in beeld staan, internet werkt trouwens prima

  2. wordt schijtziek hele dag internet aan uit aan uit tv zelfde elke keer beeld stil weer verder stil dan zwart beeld betaal als consument geld zat zorg godverdome dat het werkt of los het op want ik ben instaat mn tv door mn raam naar buiten te rotten want dit wekt agressie op

    • De agressie valt op te lossen door de provider op de hoogte te stellen van de problemen. Als ze binnen een paar weken het niet structureel oplossen officieel in gebreke stellen en een acceptabel termijn geven, om het alsnog op te lossen. Als dat allemaal niet werkt, heb je per definitie wettelijk recht om het contract zelf te ontbinden en een andere provider te kiezen. Agressie wordt gaat stilstaand beeld helaas niet oplossen, zoals je wellicht al hebt gemerkt.

  3. 18.12 uur nog steeds geen tv…. alleen een zwart beeld
    Plaats: Tiel
    Wat kan ik zelf proberen?

  4. Ja, in Nijmegen was het ook weer raak, voor de zoveelste keer een storing. Ik kan niet wachten tot mijn contract afgelopen is!!!

  5. Geen televisie van Tele2. Decoders werken goed, maar beeld blijft op zwart. Internet werkt wel zonder problemen.

  6. Het maakt me niks uit of Tele2 NOC wakker is of niet, ik betaal verdomme voor televisie en internet, dan wil ik dat dag en nacht hebben ook!

    • Dat is niet helemaal waar. Er staat in het contract in juridische taal, dat dit kan gebeuren en er niks 24/7 gegarandeerd wordt. Dat is bij alle consumenten internet contracten zo. Dus 24/7 garantie op internet, daar betaal je in realiteit niet voor. Daarvoor heb je een SLA nodig, maar dan betaal je er ook echt voor (vaak enkel zakelijk beschikbaar).

Reageren is niet meer mogelijk.