24 jul

Tele2 Zakelijk: Onderhoud Hosted Voice

Op vrijdag 25 juli a.s. tussen 06.00 en 07.00 uur vindt een wijziging plaats in de configuratie van al uw vaste Polycom toestellen. Deze aanpassing is noodzakelijk om de toestellen voor te bereiden op een software upgrade die later dit jaar zal volgen. Vrijdag worden alle toestellen op afstand automatisch gereset en worden alle toestellen vervolgens opnieuw opgestart.

Wat verandert er?
Voor medewerkers die gebruikmaken van de toestellen Polycom type 450 en 650 veranderen de aanduidingen “Log In” en “Log Uit” door “AsignIn” en “AsignOut”. Voor de rest blijft de werking en de Nederlandse taal van het menu van deze toestellen ongewijzigd. Voor de overige Polycom toestellen verandert er niets.

Verder merkt u niets van deze wijziging. Mocht uw toestel alsnog problemen ondervinden bij de herstart, haalt u dan even de stroom van het toestel (powerkabel of ethernetkabel bij power over ethernet loshalen) en sluit het toestel vervolgens opnieuw aan. Het toestel start dan automatisch op en meldt zich automatisch aan.

Mocht u als gevolg van de aanpassing in de configuratie van uw toestel problemen ondervinden of indien u nog vragen heeft, neemt u dan contact op met Tele2 via 020-750 1171, optie 1.