23 sep

UPC Horizon Mediabox software update 3.1

UPC Horizon Mediabox software update 3.1 wordt vanaf deze week uitgerold. UPC werkt continu aan het optimaliseren van onze service en diensten. Daarbij luisteren we goed naar onze klanten. Naast de update van augustus 2014 hebben we weer nieuwe verbeteringen doorgevoerd voor uw Horizon Mediabox.

Wanneer komt de UPC Horizon Mediabox software update 3.1?

In de week van 23 september: Noord-Brabant en Limburg.
In de week van 30 september: Noord-Holland.
In de week van 7 oktober: Friesland, Flevoland en Zuid-Holland.
In de week van 9 oktober: Gelderland en Drenthe.

De verbeteringen worden automatisch geïnstalleerd, dus u hoeft hier zelf niets voor te doen.

Wat is er nieuw?

– U kunt nu ook een dag vooruit bladeren in de TV-Gids. Met de vooruit [>>] en de achteruit-toetsen [<<] op de afstandsbediening kan in de TV-Gids per dag voor- of achteruit worden gesprongen. Door de [GIDS]-knop op de afstandsbediening ingedrukt te houden komt u weer terug bij [NU] in de TV-Gids.
– De zoekfunctie in het hoofdmenu is er verbeterd, en u zoekt nu gemakkelijk met uw toetsenbord. Er kan nu met max 3 woorden ipv 1 worden gezocht binnen [ZOEKEN]. Er kan worden gezocht binnen On Demand, Live TV kijken en Opnames. Verder werkt de [ENTER] toets op de afstandsbediening. Hiervoor moest er op [OK] worden gedrukt om te bevestigen.

Wat is er verbeterd?

– Sneller zender zappen. Wanneer u de navigatietoetsen lang ingedrukt houdt op de afstandsbediening, kunt u tijdens het tv-kijken de navigatietoetsen met de pijl naar boven en de pijl naar beneden lang indrukt, dan verschijnen de zenderlogo’s links in het scherm. Nu blijft de zender stilstaan op de zender waar u de navigatietoets loslaat.
– Nummeren van favoriete tv-zenders. Nu krijgen de tv-zenders die u als favoriet markeert het zendernummer van de volgorde waarin ze door u worden gezet.
– Meer tijd rondom geplande opnames. Geen einde van een film of serie meer missen: standaard wordt er meer tijd voor én na de geplande opname opgenomen. De marge is standaard 5 minuten vooraf en 10 minuten achteraf.
– Verbeteringen van Aanbevolen tv-kijken. U ontvangt nu relevantere resultaten bij ‘Aanbevolen tv-kijken’. U krijgt nu alleen resultaten voor de aankomende 24 uur.

Horizon Mediabox update handmatig installeren

1. Zet uw Horizon Mediabox twee minuten aan, en daarna op stand-by.
2. Wacht tien minuten en zet uw Horizon Mediabox weer aan.
3. De nieuwe software-update wordt geïnstalleerd.