26 okt

Caiway e-mail problemen

Caiway kampt nog steeds met problemen rondom het traag ontvangen van e-mail. Caiway dit oplossen door het vervangen van de gehele technische opslag van het e-mailplatform. Caiway meldt over de oplossing van de e-mail problemen het volgende:

Nieuwe opslag voor Caiway e-mail

Het omzetten naar de nieuwe e-mailopslag verliep trager dan gehoopt. We willen graag voorkomen dat u als gebruiker er nog langer last van heeft. Daarom is het in gebruik nemen van het nieuwe e-mailplatform versneld en zijn de problemen die u mogelijk afgelopen week heeft ondervonden naar verwachting in een keer opgelost. We ontkomen er helaas niet aan dat dit mogelijk invloed voor u heeft. Wat dit voor u betekent leest u in dit bericht.

Haalt u uw e-mailberichten op via een e-mailsoftware zoals Outlook, Windows live mail
U kunt e-mailberichten ontvangen en verzenden zoals u gewend bent. Echter, u ziet alleen de nieuwe e-mailberichten die vanaf zondag 23 oktober 16.00 uur naar u verzonden zijn. E-mailberichten die u eerder nog niet opgehaald heeft, worden in de loop van de week aan u afgeleverd. We benadrukken dat alle mailberichten behouden blijven.

Leest u uw berichten direct via webmail
U kunt e-mailberichten ontvangen en verzenden zoals u gewend bent. Echter, u ziet alleen de nieuwe e-mailberichten die vanaf zondag 23 oktober 16.00 uur naar u verzonden zijn. Alle ongelezen als gelezen e-mailberichten die u hiervoor heeft ontvangen, ziet u in de loop van de week weer in uw mailbox. We benadrukken dat alle mailberichten behouden blijven.

Meer informatie
Maandag komt er een websitepagina waar u meer informatie en veelgestelde vragen vindt. U ontvangt van ons een bericht waar u deze pagina kunt vinden op onze website.

2 reacties op deze storing:

    • helpt niet bij telf vraag andwoord 24 wachten voor U wanneer mogen wij weer of moeten wij uitzien naar nieuwe bedrijf

Reageren is niet meer mogelijk.