22 nov

Storing Shared webhosting

Getroffen diensten

  • Webhosting Start, Pro, Plus
  • CMS webhosting (Joomla!, WordPress, Drupal, etc.)
  • Website Maker Lite, 20, Unlimited

Update 24 november, 08.30 uur

Afgelopen nacht hebben onze technici doorgewerkt aan het herstellen van alle data, rond 6.30 uur hebben wij het probleem opgelost. Alle websites zijn weer optimaal bereikbaar.

Ondervindt u nog problemen? Dan raden wij u aan contact op te nemen met onze Klantenservice via onze online chat of 020-7500800. Wij helpen u dan direct verder.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Bovendien willen wij u hartelijk bedanken voor uw geduld.

Update 23 november, 17.45 uur

Een deel van de getroffen websites is weer bereikbaar. Wij doen er alles aan om ook de resterende websites zo snel mogelijk online te brengen.

Update 23 november, 13.30 uur

Onze technici zijn druk bezig om de data te herstellen. De verwachting is dat alle websites over 24 uur weer volledig bereikbaar zijn. Wij proberen op alle mogelijke manieren dit proces te versnellen.

Er is op dit moment geen enkele reden om aan te nemen dat er data verloren is gegaan.

Onze excuses
Wij betreuren enorm dat wij u niet eerder van concrete informatie hebben kunnen voorzien. Uiteraard begrijpen wij hoe ontzettend belangrijk de bereikbaarheid van uw website is: wij doen dan ook alles wat mogelijk is om uw website weer online te krijgen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Heeft u nog vragen?
Dan zijn wij er voor u. Neem contact op met onze Klantenservice via de chat op hostnet.nl of 020-7500800.

Update 23 november, 08.15 uur:

Onze technici hebben de hele nacht doorgewerkt om de verstoring op ons Shared webhostingplatform te verhelpen. Helaas is de verstoring nog niet volledig opgelost. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn updaten wij deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Update 22 november, 17.05 uur:

Wij kunnen u helaas geen nieuws melden. Onze technici blijven doorwerken aan een oplossing. Zodra er nieuws is, informeren wij u via deze pagina.

Update 22 november, 14.00 uur:

Helaas kunnen wij nog geen nieuwe ontwikkelingen melden. Onze technici werken nog altijd hard aan een oplossing.

Update 22 november, 11.35 uur:

Onze technici werken nog steeds hard aan het verhelpen van de storing. Zij hebben opnieuw een gedeelte van de getroffen websites bereikbaar gemaakt. Het is nog niet bekend wanneer alle websites weer bereikbaar zijn. Zodra er nieuws is, plaatsen wij een update op deze pagina. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Update 22 november, 9.00 uur:

Onze technici werken hard om de verstoring te verhelpen. Een deel van de getroffen websites is inmiddels weer bereikbaar. Het is nog niet bekend wanneer alle getroffen websites weer bereikbaar zijn.

Storing: Shared webhosting, 22 november, 7.50 uur:

Momenteel ondervinden wij een verstoring op een deel van het shared webhostingplatform. Hierdoor is uw website mogelijk niet bereikbaar. Onze technici werken hard aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.