21 mrt

Hotmail storing

Begintijd rond 18:40

Momenteel ondervindt Hotmail een storing. De storing lijkt wereldwijd. Door de storing is het niet mogelijk in te loggen op uw Hotmail e-mailadres en kunt u mogelijk ook problemen ondervinden met het ophalen en versturen van e-mail.

Microsoft heeft nog geen update gegeven omtrent de omvang van deze storing. Ook over de oplostijd is momenteel geen indicatie.

Meerdere gebruikers melden teruggestuurd te worden naar een formulier of wederom de inlogpagina na het inloggen. Dit lijkt op een herhaling voor de vorige storing van een aantal weken geleden.

Update 20:15

De storing is inmiddels opgelost.

3 reacties op deze storing:

  1. onderstaande melding krijg ik de heletijd.

    Deze pagina kan niet worden weergegeven

    Schakel in Geavanceerde instellingen TLS 1.0, TLS 1.1 en TLS 1.2 in en probeer opnieuw verbinding te maken met https://login.live.com . Als dit probleem zich blijft voordoen, wordt er voor deze site mogelijk gebruikgemaakt van een protocol of coderingssuite als RC4 (koppeling voor informatie) die niet wordt ondersteund. Dit wordt als onveilig beschouwd. Neem contact op met de sitebeheerder.

    Instellingen wijzigen

  2. als ik aanmeld voor Hotmail krijg ik een vragenlijst om aan te melden of te registreren maar kan niet op mijn account ik ben een bedrijf dus moet mijn mails kunnen uitprinten

Reageren is niet meer mogelijk.