07 mrt

Hotmail storing

Op dit moment ondervindt Hotmail storing. Hierdoor is het niet mogelijk om in te loggen met zowel een hotmail.com als Outlook e-mail adres.

Als je probeert in te loggen en jouw e-mail adres invult, krijg je een foutmelding te zien of wordt je na invoer van jouw wachtwoord weer teruggestuurd naar de beginpagina van het inloggen op Hotmail.

Update 16:05

Microsoft heeft inmiddels bevestigd dat er een storing gaande is omtrent Hotmail en Outlook. Men is op dit moment een onderzoek gestart naar de oorzaak van de storing.

Update 16:55

Microsoft meldt dat een deel van de systemen welke de inlog verzorgen niet correct functioneren. Verkeer wordt momenteel omgeleid naar goedwerkende systemen en ondertussen onderzoekt men de oorzaak van de primair functionerende inlog systemen.

Update 20:00

Volgens Microsoft is de storing zo goed als opgelost, maar dat lijkt toch niet helemaal het geval te zijn. Gebruikers kunnen de melding krijgen, dat hun wachtwoord incorrect en het resetten van het Hotmail of Outlook wachtwoord is vervolgens dan niet mogelijk. Dat laatste resulteert vaak in een 503 error pagina.

Wereldwijde storing

Vanuit de VS stromen meldingen binnen van problemen met zowel Outlook als Hotmail. Het lijkt nu vrijwel zeker om een wereldwijde storing te gaan bij Microsoft.

27 reacties op deze storing:

  1. ondertussen is het 9 maart en ik kan nog steeds niet bij mijn e-mails komen in het postvak

  2. Nog steeds storing en met resetten groot deel van contacten kwijt geraakt 😖Iemand n oplossing??

  3. ik kan niet aanmelden met mijn account en bij wijziging van mijn password (met bevestiging verificatiecode) wordt de verificatiecode niet geaccepteerd

  4. Tilburg ook problemen met hotmail: ook het wachtwoord invoeren heeft geen zin….vanaf n uur of 13.00uur al….🙃

  5. Hier hetzelfde probleem in Salland. Eerst kreeg ik de melding dat mijn account niet bestaat. Inmiddels kan ik wel inloggen maar klopt de weergave van de inbox niet en van “concepten”. De concept mails die ik gisteren als laatste heb gemaakt worden niet meer weergegeven. Het lijkt wel een verouderde pagina. Een paar testmails verzonden naar mijn inbox. Duurde een hele poos maar ik zag ze uiteindelijk verschijnen, maar een minuut later verdwenen ze spontaan uit mijn inbox. Verzenden en ontvangen gaat dus niet goed.

  6. Ook in Spijkenisse ! Kan niet inloggen maar bij mijn man werkt het wel hoe kan dat!

Reageren is niet meer mogelijk.