16 okt

KPN landelijke internet problemen

begintijd rond 10:00

eindtijd onbekend

Sinds vanochtend lijkt KPN op landelijke niveau problemen te hebben op haar netwerk. Hierdoor zijn gebruikers op het netwerk van KPN getroffen en lijken er verstoringen op diensten over het hele land.

De provider heeft nog geen bevestiging gegeven van een landelijke storing en er is dan ook nog geen oplostijd bekend.

Update 16 oktober 2020, 13:33

KPN heeft inmiddels de storing bevestigd en is met haar engineers bezig de storing te onderzoeken. De storing zou postcode gebieden 1011 t/m 3851 getroffen hebben.

Een oplostijd is wederom nog niet bekend gemaakt.

Update 16 oktober 2020, 14:07

De eerste verbindingen zijn inmiddels hersteld en de storing begint zich nu op te lossen. KPN meldt dat de resterende verbindingen elk moment weer online kunnen komen.

Update 16 oktober 2020, 15:24

De storing is zo goed als opgelost. Mocht u nog problemen ondervinden, graag de modem herstarten (= minimum 30 seconde van de stroom afhalen).

Update 16 oktober 2020, 16:14

Was toch iets te vroeg met de witte rook. Er blijkt nog een stel resterende verbindingen niet op te komen. KPN lijkt de oorzaak daarvan te hebben gevonden en probeert momenteel de resterende lijnen te herstellen.

Update 16 oktober 2020, 16:58

De storing is nu daadwerkelijk opgelost, zo meldt KPN. Alle getroffen lijnen zijn weer beschikbaar. Mocht u toch onverhoopt nog steeds geen verbinding hebben, herstart het modem zoals eerder vermeld.

13 reacties op deze storing:

  1. Inmiddels erkend KPN de storing. Maar verder geen informatie, op onze postcode zou de storing rond 14:00 opgelost zijn.

  2. MFC ’t Huiken in Elburg, inclusief de hier gevestigde sociale instellingen, liggen helemaal plat, geen vast internet.

  3. Geen internet en dus ook werkt onze kpn 1 centrale niet en kunnen niet bellen en gebeld worden.

Reageren is niet meer mogelijk.