16 jun

[Open] Storing Delft en omgeving – Internet van XS4ALL

Als gevolg van een storing kunt u in Delft en omgeving momenteel geen verbinding maken of problemen ondervinden met de internetverbinding. Indien u ook telefonie of TV van ons afneemt, kunnen ook deze diensten verstoord zijn.

Het betreft hierbij: Internet van XS4ALL

Technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Mogelijk dient u het modem uit- en aan te zetten om weer verbinding te kunnen maken.

Onze excuses voor het ongemak.

2 reacties op deze storing:

  1. Vanmiddag om 12u viel mijn internetverbinding weg. Daarna leek het alsof de DSL verbinding heel mooi (en sneller dan eerder) was geconfigureerd nl 110 Mb/s down en 28 Mb/s up. Maar de internet verbinding was oorverdovend traag: 5 Mb/s down en 24 Mb/s up (vreemd genoeg). De helpdesk gebeld, na 10 minuten wachten iemand aan de telefoon gekregen die uiteindelijk (onterecht dus) concludeerde dat ik een nieuw modem nodig zou hebben. Later zelf modem naar factory defaults gereset. Geen effect. Momenteel is de snelheid zelfs nog maar 2 Mb/s. Ik denk dat er gewoon een domme fout is gemaakt door KPN (want tegenwoordig is XS4ALL van KPN .. zucht…)

Reageren is niet meer mogelijk.

Storingsoverzicht - alle storingen, internet storingen