15 jun

Landelijke storing meerdere internet providers

In de loop van de ochtend zijn er landelijke problemen ontstaan bij meerdere internet providers. Providers zoals KPN, T-Mobile, Tele2 zijn zeker getroffen door een technische problemen. Hierdoor is het voor delen in het land niet mogelijk om gebruik te maken van hun internet verbinding.

De oorzaak is vooralsnog onbekend en er is nog geen informatie beschikbaar over de exacte toedracht. Zodra er mee informatie vrijkomt, wordt dit artikel geupdate.

Heeft u ook problemen op dit moment met uw verbinding? Vermeldt in de reacties de provider en plaats.

Update 15 juni 2021, 09:30

Ook het Ziggo netwerk lijkt problemen te ondervinden. Aantal gebruikers melden dat hun internet verbinding ook deze ochtend niet meer functioneert. Ook grote instanties zoals de IND, ANWB, Politie en veel bedrijven ondervinden problemen. Dat valt vooral te merken doordat men telefonisch verminderd bereikbaar zijn op dit moment.

Update 15 juni 2021, 10:58

Een deel van de verbindingen lijkt weer op te komen. Verschillende gebruikers melden dat hun verbinding weer hersteld is. Echter geldt dit nog niet voor alle verbindingen, maar herstel lijkt aanstaande.

13 reacties op deze storing:

  1. Kan niet op hotmail.com inloggen. En veel sites kan ik niet krijgen. Wel Telegraaf en Google kan ik krijgen verder blijft linksboven de puntjes draaien

  2. Kan vanuit Enkhuizen niet naar Breda bellen. Verbinding wordt steeds verbroken. Mailen gaat ook niet.

    • Kan niet op hotmail.com inloggen. En veel sites kan ik niet krijgen. Wel Telegraaf en Google kan ik krijgen verder blijft linksboven de puntjes draaien

Reageren is niet meer mogelijk.