11 okt

Online.nl internet en TV storing

begintijd rond 20:45

eindtijd onbekend

In de loop van de avond is er een storing ontstaan bij Online.nl. Hierdoor kunnen Online gebruikers beperkt tot geen gebruik maken van internet en TV. De storing lijkt op landelijke niveau te zijn.

De provider heeft de storing met de betreffende diensten nog niet bevestigd. Oplostijd is daarom nog niet bekend.

8 reacties op deze storing:

 1. Opgelost, zo lijkt het.
  Dank aan de, ongetwijfeld onderbetaalde, monteurs.
  De CEO van Canal+/Vivendi, Arnaud de Puyfontaine, steekt ondertussen in zijn Parijse hoofdkwartier nog eens een dikke Havana op, terwijl hij z’n hooggehakte secretaresse, die zojuist nog enkele prettige hand- en spandiensten heeft verricht, de opdracht geeft een fijn lunchadresje uit te zoeken om ook het nemen van deze vervelende hobbel weer te vieren.

 2. Veel succes voor de monteur die, waarschijnlijk ergens in de polder, in een vochtig gat in de grond een kabel van 1123 glasvezeldraadjes zit te herstellen die is kapot getrokken bij de voorbereidende grondwerkzaamheden voor de bouw van weer een of ander megalomaan bouwproject van een al puissant rijke projectontwikkelaar die kennelijk nog steeds niet genoeg bij elkaar gegraaid heeft.
  Dit internetloze momentje is misschien uitermate geschikt voor een nationale herijking. Hoe lang laten we die graaiers hun gang nog gaan ten koste van landgenoten die minder mazzel(!) hebben gehad?

 3. Ook hier in Hummelo sinds gisteravond ellende met internet en tv van Online. Gisteravond soms heel even en meestal geen signaal. Vanochtend helemaal niks meer, nada, niente, nope, nothing, nichts, rien. Leve 4G op dit soort momenten. Daardoor wel een extra databundel moeten aanschaffen bij Ben. En wie betaalt dat? Moi, vrees ik.
  Maar waar hebben we het in godsnaam over? Pure welvaart, zo’n probleem. Er zijn ook mensen die niets te eten hebben. Dat is andere koek dan even geen internet. We zijn vreselijk verwende krengen geworden.

Reageren is niet meer mogelijk.