12 mei

KPN storing Almere

Als gevolg van een storing kunt u in gemeente Almere momenteel geen verbinding maken of problemen ondervinden met de internetverbinding. Als u ook telefonie of TV van ons afneemt, kunnen ook deze diensten verstoord zijn.

Het betreft: Internet van XS4ALL

Onze technici zijn op de hoogte. We werken aan een oplossing om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Mogelijk dient u het modem uit- en aan te zetten om weer verbinding te kunnen maken.

Onze excuses voor het ongemak.

4 reacties op deze storing:

  1. In regio Delft ook probleem met internet via Solcon. Is al sinds 11 mei 2022.

    Op dit moment is er een landelijke storing op het XGS PON glasvezelnetwerk van de netbeheerder. Klanten kunnen onderbrekingen ervaren met Internet, Telefonie en Televisie. De storing wordt onderzocht. Onze excuses voor het ongemak.

    Het XGS PON glasvezelnetwerk is vrij nieuw. Het moet allemaal minder storingsgevoelig zijn volgens KPN (Solcon valt onder KPN): https://www.overons.kpn/nieuws/kpn-over-op-ultrasnelle-xgs-pon-techniek/

    Ik heb nog nooit een storing meegemaakt die al vier dagen duurt. Gelukkig kan ik nog via hotspot werken via mobiele telefoon met andere provider.

  2. Problemen met internetverbinding xs4all sinds overgang naar KPN. Valt vaak helemaal weg

  3. In Leiden ook problemen met internet van xs4all. Nooit gehad maar sinds overgang naar KPN valt de internetverbinding steeds uit! Modem al div. malen herstart, maar helpt niet

Reageren is niet meer mogelijk.