30 nov

Stroomstoring 30/11

Reeds de hele dag is er een stroomstoring in ons data center in Amsterdam. Hierdoor is het usenet platform en een gedeelte van colocation niet bereikbaar. Wij doen ons best om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen, maar een exacte tijd kunnen wij u niet geven. Onze excuses voor het ongemak. Eweka Internet ServicesReeds de hele dag is er een stroomstoring in ons data center in Amsterdam. Hierdoor is het usenet platform en een gedeelte van colocation niet bereikbaar.

Wij doen ons best om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen, maar een exacte tijd kunnen wij u niet geven. Onze excuses voor het ongemak.

Eweka Internet Services

7 reacties op deze storing:

  1. Jonge jonge, wat kunnen sommige mensen drammen zeg. Wat wil je, 25cent vergoeding voor die ene dag. Zo’n ramp is het nou ook weer niet hoor.

  2. heel vervelend, je betaald netjes maar krijgt niet wat ze beloven .
    vandaag wel een berichtje gekregen van eweka dat mijn account nog 14 dagen geldig is……. tsja met sinterklaas hoop je nog op kadootjes , maar je hoeft van eweka niets te verwachten , hahahahahaha . .
    helaas……………………..weer een klant weg

  3. En maar vangen,maar een goed en stabiel product leveren dat lukt ze niet!!
    Ik stap zeker op in 2010 na 7jaar vaste trouwe klant.

  4. de storing duurt nu wel erg lang als de maand voorbij is stap ik maar over naar een andere usenet aanbieder die wat stabieler is !

Reageren is niet meer mogelijk.