16 mrt

Landelijke storing Ziggo

Momenteel ondervindt Ziggo landelijke problemen. Vooralsnog is er niks bekend omtrent de aard van de storing. Mocht u ook problemen ondervinden, laat dan een reactie hieronder achter.

Update 1: Nog geen reactie dan wel indicatie van Ziggo omtrent de storing. Site draait in basic modus, waardoor deze er wat anders uitziet dan normaal. Dit om de grote hoeveelheid aan gebruikers op de site aan te kunnen.

Update 2: De oorzaak ligt in een verdeelstation in Zwolle. “Er ging iets mis met de stroomvoorziening. Normaal neemt een generator het dan over, maar dat is niet gebeurd”, legt de woordvoerder uit. “Dan hebben we ook nog batterijen als reserve staan, maar dat valnet heeft ook niet gewerkt.”
De website van Ziggo ligt er door de storing ook uit. Het kabelbedrijf probeert het televisiesignaal tijdelijk via een ander verdeelstation te verspreiden. “Als dat is gelukt, zoeken we uit waardoor deze storing komt en hoe we het kunnen oplossen.”

Update 3: Het lijkt nu grotendeels te zijn opgelost. Blijft u vooral melden mocht het opgelost zijn dan wel nog steeds niet.

271 reacties op deze storing:

  1. hier in heerlen is al zeker een maand continue problemen met TV en de laatste week continue instabiel internet. Dat is dus even vet klote voor mijn bedrijfje.

  2. Vandaag alweer een grote storing bij ZIGGO. Betreft TV, internet en telefoon.
    Ben persoonlijk gelukkig alleen gedupeerd met TV, regio Den Haag.

    Volgens een bandje dat ze draaien als je hen belt komt het door het energiebedrijf waaraan ze gekoppeld zijn en ze weten niet wanneer het is opgelost.

    Gaat niet goed met dat bedrijf, dat is duidelijk.

  3. Ik zit al twee dagen zonder telefoon, kan bijna geen werk verrichten. Wat gaan julie hier aan doen? Wat gaan we doen met de extra kosten van mobiel gebruik?

  4. donderdag 18 maart,hele avond geen telefoon mogelijk,zelf niet bellen en niet gebeld worden

  5. Kan niet gebeld worden, en kan zelf ook niet bellen.
    Mobiel gebeld maar werd tijdens de hulp opgehangen.

    Hoe kan ik mijn storing nu nog melden.

  6. 17 Maart 23:40.. Nog steeds heel erg traag internet van ziggo. Heb er de laatste paar maanden wel meer last van gehad. Wanneer gaan ze hier nou eens wat aan doen?

  7. Vanaf de storing 16 maart 2010 ervaar ik een erg slechte internetverbinding. De verbinding is instabiel (blijft niet langer dan een halve minuut online) en de snelheden hikken net tegen de 0.8 Mbps aan (dit hoort 14 te zijn in mijn geval)!

    Zeer slecht, Er zijn klanten die op grote grafische bestanden wachten maar met de huidige snelheid en instabiliteit is het onmogelijk deze de deur uit te krijgen. Ben benieuwd of ze na deze ramp gewoon het volle pond maandabonnement vragen! Ik betaal in Nederland al zo grof veel geld voor een 24/7 matige internetverbinding!

  8. hier heeswijk dinther, geen telefoon uitgaande kan wel gebeld worden.
    kan niet eens naar 1200 ziggo bellen of 112 alarm. dus telefoon werkt bij mij nog steeds niet uitgaand.
    en bij jullie ?

  9. EEN TIP VOOR ZIGGO !
    Jullie moeten proberen om ook een gratis nummer te verzorgen voor mobiel bellers speciaal voor storingen, dan kunnen de klanten jullie makkelijk bereiken waneer het huis telefoon uitvalt!!!!! gebruik de tip krijg veel tevreden klanten. vriendelijk groet Joshua

  10. wat is dit weer gisteravond doet het digitale tv het niet de telefoon had kuren !
    en het duurt een eeuwigheid voordat je kon bellen . vandaag is de telefoon ook knudde je kunt de gratis numer ook al niet bereiken wat is dit!!!!!!! Ziggo!!!

  11. waarom doet de telefoon zo raar je kunt wachten tot je een ons weegt voordat het overgaat en nu geefthet een gesprekstoon aan na 10 min wat is dit!!!!!!!!

  12. Hoi,

    Hier in Sint Anthonis kunnen wij nog steeds niet bellen plus ook niet gebeld worden. Heel vervelend. Internet en TV doen het weer wel.

    Hou ons op de hoogte.

  13. Wij hebben nog steeds geen beeld,op 1 happert het heel erg en dat is ook het enige wat we krijgen.Hoe lang kan het nog duren???

  14. Kan niet met ziggo aansluiting bellen wel met kpn tele2
    Ook kan ik niet door ziggo gebruikers gebeld worden

  15. hier in horst limburg ligt de telefoon nog steeds plat
    kan niet eens over de klacht bellen laat staan bij nood dat lukt niet eens zou zeggen dat dit normaal wel moet stel eens voor er gebeurt iets en dan
    een tegen moet komen van ziggo is er niet
    al was het maar een mailtje

  16. hallo,

    er is inkomend maar geen uitgaand telefonie mogelijkheid bij mij in kerkrade

  17. Goeden morgen

    Ik ben blij voor Ziggo dat het is opgelost perfect .

    En voor de rest die zich niet meer zelf kan vermaken zonder televisie (gewoon zielig ) Hou eens op met janken ,Ziggo heeft enorm klanten bestand dus kan Ziggo niet bij elke snik van jullie zielenpoten direct wat doen aan dat probleem .

    Ziggo doet zijn stinkende best om alles zo goed mogelijk te laten lopen .
    Dus volgende keer ga even een boek lezen of leg een kaartje en stap niet direct achter de computer om je ongenoegen te uiten .

    Bedankt voor uw aandacht
    Met vriendelijke groet Kenneth John

  18. hier in reuver doet de telefoon het ook niet!!!!!!

    ggrrrrr erg vervelend als je belangrijke telefoontjes moet plegen!!!!!!!!!!!!!!

  19. hallo
    hier in Weert gisteren hele avond geen tv en nu heb ik geen telefoon,kan nog niet eens bellen wat een provider ben er hard over na aan het denken om alles op te zeggen.

  20. Met de ziggo vaste telefoon kan ik niet bellen, er is kiestoon en als je wil bellen
    hoor een tijd lang niets en op eens krijg je de kiestoon terug.
    Het gekke is dat ik wel kan bellen naar een kennis van ons die heeft ook een
    vaste ziggo telefoonlijn en dat werkt wel.
    Moest vanmorgen een telefonishe afspraak maken ben de buurt af gegaan,
    Met een handy van de buren heb gelukkig de afspraak kunnen maken.
    Internet en TV werken wel weer sins gisterenavond 22.25 uur.

  21. wel televisie, kan wel gebeld worden, maar zelf niet bellen. Klantenservice heeft een storing!!!

  22. bij mij,in Rijsbergen, doet comedy central het wel maar de telefoon nog steeds niet!

  23. In Emmeloord werkt nog niets, geen TV (digitaal en analoog) en internet!!

    Mag hopen dat ze dit vandaag verholpen hebben.

  24. Ik heb hetzelfde probleem als mike, ik kan wel gebeld worden, maar zelf kan ik niet bellen,ik heb ook al de stekker van de router er even uitgehaald, maar dat lost het probleem niet op, ik heb ziggo al benaderd maar daar is het wachten nu nog langer geworden als gewoonlijk, en ik moet met mijn mobiele bellen en gaat het me ook nog veel geld kosten.
    Ik ga er in ieder geval wel vanuit dat het niet aan mijn toestel ligt, dus wacht ik het nog maar af.

Reageren is niet meer mogelijk.