16 mrt

Landelijke storing Ziggo

Momenteel ondervindt Ziggo landelijke problemen. Vooralsnog is er niks bekend omtrent de aard van de storing. Mocht u ook problemen ondervinden, laat dan een reactie hieronder achter.

Update 1: Nog geen reactie dan wel indicatie van Ziggo omtrent de storing. Site draait in basic modus, waardoor deze er wat anders uitziet dan normaal. Dit om de grote hoeveelheid aan gebruikers op de site aan te kunnen.

Update 2: De oorzaak ligt in een verdeelstation in Zwolle. “Er ging iets mis met de stroomvoorziening. Normaal neemt een generator het dan over, maar dat is niet gebeurd”, legt de woordvoerder uit. “Dan hebben we ook nog batterijen als reserve staan, maar dat valnet heeft ook niet gewerkt.”
De website van Ziggo ligt er door de storing ook uit. Het kabelbedrijf probeert het televisiesignaal tijdelijk via een ander verdeelstation te verspreiden. “Als dat is gelukt, zoeken we uit waardoor deze storing komt en hoe we het kunnen oplossen.”

Update 3: Het lijkt nu grotendeels te zijn opgelost. Blijft u vooral melden mocht het opgelost zijn dan wel nog steeds niet.

271 reacties op deze storing:

  1. Nu deed Ned. 1,2,3 het niet, maar RTL 4 ontvingen we wèl……2 minuten maar helaas, want nu is het wéér mis! Hoelang duurt dit nog? Zou Ziggo zelf misschien even een korte reactie kunnen geven aan de klanten???!! Dan weten we tenminste een klein beetje waar we aan toe zijn!

  2. Wordt toch wel een maand gratis Ziggo voor iedere abonnee…?
    Heb je wat…!!!!!!
    In Venlo ook niets te beleven..

    Ziggone…….!!

  3. In Raalte geen t.v. en geen radio. Baaaaaaaaalen! Net terug uit ziekenhuis, dacht ‘ns ff lekker te gaan relaxen voor de buis. Niet dus!!

  4. VENLO, we kunnen weer voetbal kijken Hiep hoy. Mijn God, de batterijen waren op lees ik hierboven. Wat een amateurs

  5. Hier in the big city of Hoogersmilde (bij Assen) doet de tv het weer (internet deed het de hele tijd al!)!!

  6. Hopelijk is ziggo zo sportief om iedereen tegemoet te komen in de kosten.
    Je betaald je blauw maar hebt geen keuze meer als er iets uitvalt.
    Ik stel voor dat we allemaal 100 euro terug krijgen.
    Zal ziggo eens een keertje bellen als het weer werkt.
    Wordt nog wat in zuid-afrika.

  7. hier in heerlen ook niets van tv of radio. Ach ouderwets boek lezen is ook lekker!
    Verwachtte babyboom…rond de sinterklaas

  8. Echt belachelijk. Op tros opgelicht is een zeer zware oplichter op tv geweest en niemand heeft het kunnen zien. Ik denk dat hij hier achter zit. Ziggo mag alle klanten wel een gratis maand tv kijken wel aanbieden na al die problemen. En sommige dingen kunnen dan opnieuw worden uitgezonden. Heel het land met ziggo kabel ligt plat! Schandalig van Ziggo!. Eigenlijk moeten we allemaal weg bij ziggo dan voelen zij pas da klap die wij voelen. Gewoon allemaal naar een andere televisiemaatschappij. Geloof me dan is dit de laatste stroing die ze krijgen.
    (p.s.) Kijk alemaal een keer eff op uitzending gemist Tros Opgelicht! Zodat jullie nietbslachtoffer worden van deze man: Leon Cuijpers zoals ons.

  9. Risico / nadeel van alles in een pakket en een aanbieder. Geen tv-telefoon- internet. Alles uit de lucht…plat en radio stilte…. In Assen . Bedankt voor 3G- mobiel internet (KPN)

  10. niet zo mooi dit. wou vanavond mooi mijn programma kijken maar dat zal er wel niet inzitte. hier in Veghel is ook geen tv vanaf kwart voor 9.

  11. Ook in Kampen(OV) is Ziggo t.v uitgevallen (zowel digitaal als analoog). Telefoon doet het wel.

    Is er al enig nieuws hoelang dit gaat duren? En wat de reden van de storing is?

  12. Sittard zit ook zonder.

    Verdikke, geen tv…WAT MOETEN WE NOU???

    DIT IS EEN RAMP, EEN DRAMA!!!

    Zo…en nu lekker naar bed.

  13. In Groningen al vanaf 20:50 niets meer. de enige fatsoenlijke tv avond in de week en ziggo verkloot het weer.

  14. word je gestoord van de leukste wedstrijd uit de champions league en ziggo krijgt t niet geregeld.nog wat meer geld vragen voor die &$#”” provider

  15. In Noordwolde Friesland ook geen tv en ook geen telefoon.
    wat een gedonder toch steeds met dat Ziggo.

  16. Internet hapert, beeld op zwart, tel is stil… Gelukkig nog een schotel hangen om beeld te krijgen, een ISDN voor bellen en t-mobile hsdpa internet hèhè… Regio midden Limburg…

Reageren is niet meer mogelijk.