106 reacties op deze storing:

  1. Sinds 17.45 uur geen telefonie/I-tv/internet….

    >>>KPN<<<

    Inmiddels (19.45 uur) wel internet en telefonie, maar geen I-tv

  2. Hier in monnickendam al vanaf 17:45 geen interactieve tv en internet van KPN. Ik heb de storingsdienst gebeld en na een half uur was ik er eindelijk door. Hij had het over een grote storing in de regio Amsterdam en dat ze er mee bezig waren.
    Nu net is mijn tv weer aangegaan: hij doet het weer!!!

  3. Ik had ook vanaf half 5 internetproblemen. Deed het niet meer. Sinds 5 minuten heb ik weer internet

  4. Hier in Den Haag sinds 1900uur geen tv meer geen enkele zender via Caiway.
    Wel internet Caiway niet bereikbaar….telefonisch en via internet ook niet

  5. Wij hebben ook geen televisi meer sinds 18:45. in Aalsmeer
    Ik vind het jammer ,want nu heb ik spangas gemist

  6. Ik heb inmiddels digitenne maar aangesloten… Dat is gelukkig een service van KPN die WEL werkt… Ik luister nu al ruim 45 minuten naar zeikmuziek, met zo nu en dan een zeikwijf die al 3 kwartier zegt dat er nog 1 gesprek voor mij is….

  7. Caiway Schiedam, enkele digitale zenders werken en het internet ook nog…… maar voor hoe lang nog????

  8. als sinds ik rond 18.00 de tv aan heb gezet doet het apparaat het niet, of eigenlijk alleen het kpn gedeelte faalt. Internet en telefoon werken gelukkig wel naar behoren.

    Bij de klantenservice wordt de verbinding verbroken ivm drukte.. lekker is dat.

  9. Ook hier in Schiedam West opeens geen tv meer, wel internet. Caiway had opeens geen tv meer. Deze komt wel zojuist weer in beeld 19:27 uur.

    • Helaas.. nieuws RTL4 begint net en poef weer alles weg. Caiway is onbereikbaar, alsmede ook hun website.

  10. In Amsterdam Noord al sinds 18.00 geen iTV meer… Nu al ruim 3 (!!!)kwartier in de wacht bij de klantenservice van KPN… Ik hoor al een half uur lang: er is nog een gesprek voor u…Schandalig!! Heeft KPN alle medewerkers vrij gegeven ofzo?? Wie gaat dit betalen??

  11. De overname van Caiway door de KPN is nog niet eens rond en nu al hebben we een TV storing sinds een uur of zeven (19:00 uur)

  12. in snelrewaard hebben we sinds ca 18.30 uur ook geen tv meer. gelukkig hebben we nog kpn want de laatste tijd is er wel erg veel storing bij caiway. jammer ook dat het internet het niet doet bij caiway

  13. Ook in schiedam sinds ongeveer 18.45 uur geen tv meer. Site en telefoonnummer van caiway zijn beiden onbereikbaar. Fijn dit.

  14. Ook hier in Diemen-Zuid al uren geen fatsoenlijk internet, blijf resetten en refreshen, soms een halve minuut verbinding

  15. Hier in IJsselstein wel internet van xs4all maar geen nederlandse zenders (ook geen commercielen) van Caiway en ook hier site van Caiway niet te bereiken. Gedetecteerd rond 18:45.

  16. Hier in aalsmeer rond 18:30-18:45 uur, de nederlandse zenders eruit. De site van Caiway ook, nou lekker

  17. Hier in Badhoevedorp geen interactieve TV sinds 18:00 uur. Zojuist gebeld met de klantenservice (erg lange wachttijden) maar zij gaven aan dat het een storing van 200 wijkcentrales betreft. Het betreft voornamelijk Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp, Amstelveen, Purmerend, Uithoorn enz. Kan nog wel even duren, advies is om modem niet opnieuw te starten, omdat er dan ook een storing bij internet kan plaatsvinden.

  18. ik ben al vanaf 18.00 uur bezig en de KPN storingdienst kon mij alleen maar vertellen dat in mijn postcodegebied geen storing was, na enkele euro,s verder blijkt dat er wel een grote storing was

    ps. zeer klantonvriendelijk en ik ga vanuit dat ik de gemaakte telefoonkosten niet hoef te betalen.

Reageren is niet meer mogelijk.