08 nov

WhatsApp storing (opgelost)

Momenteel ondervindt WhatsApp problemen met haar systemen. Hierdoor is het niet mogelijk om te verbinden of berichten te versturen/ontvangen. De technici van WhatsApp zijn op de hoogte en werken aan een oplossing.

update (8 november 2011, 13:25): de storing is opgelost

update (8 november 2011, 14:10): de problemen lijken nog niet helemaal opgelost, wederom zijn er problemen met verbinden.

update (8 november 2011, 15:30): de storing is alsnog opgelost.

70 reacties op deze storing:

  1. Hebben jullie niks beters te doen dan hulpeloos wachten tot whatsapp EINDELIJK weer werkt? (ga lekker sms-en) Ben benieuwd wat er gebeurt bij een landelijke stroomstoring.. Get a life!!

      • Ja hehe hier in Zwolle ook nog steeds niet, nou nou wat duurt dat lang zeg, hoe lang zou het nog duren, begin al mijn vrienden wel te missen nu…

  2. hij doet het al op een paar plaatsen zie ik, ziet er naar uit dat hij het hier nog niet doet (Zuid-Holland)

  3. O ja en laten we vooral allemaal om het kwartier hier even melden dat WhatsApp het nog steeds niet doet en er voorál bij zetten hoe zwaar we het daar mee hebben. Dat zal vast en zeker wel druk zetten bij de techneuten in Californië die dit vast en zeker in de gaten houden…

  4. ”wendy november 8, 2011 om 14:40
    ben dit zooooo zat. mag wel weer eens een vernieuwde versie komen die het wel doet en ons de kosten van de storing tijd vergoeden, bedoel bij een keer storing oke maar zo vaal in een paar weken kom op man. ze hebben het niet voor niets ut gebracht!!!!! dan moeten ze de oplossing ook al hebben…..”

    Waarom al dat geklaag? We mogen allemaal blij zijn dat er een app is die niks kost, wereldwijd profiteren daar miljarden mensen van.. Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken, en hoezo de kosten van de storing vergoeden?? Ben je niet goed wijs? Als je niet tevreden bent over een gratis app ga je toch lekker sms-en?

  5. Vinden jullie het nu niet een beetje triest om massaal in de stress te schieten omdat WhatsApp het niet doet… Hoezo verslaafd?? Wacht gewoon af en is het vandaag nog niet opgelost, dan morgen wel. Of worden je vrienden dan ongerust omdat je al 5 minuten niets van je hebt laten horen…

      • Misschien nog wel triester om hier op te reageren, maar vooruit:
        Nee, het enige dat ik ging doen was om te kijken of het niet aan mijn telefoon lag, dat blijkt dus niet het geval te zijn en kan ik weer gewoon door met mijn leven. En nu, ach, is het gewoon leuk om er lekker tegenin te gaan 🙂

  6. Ik ben blij dat whatsapp bestaat er zijn over al wel eens storing helaas dat het nu zo vaak voor komt~! maar ik neem aan dat ze er alles aan doen om het op te lossen. En hopelijk doen ze het dan goed zodat we er de komende tijd weer goed gebruik van kunnen maken

  7. Mensen,

    Je telefoon is niet alles voor je hoor?! Als ze je echt nodig hebben dan bellen ze wel. Wees juist blij dat dit er is en dat het niet veel geld kost.. En ze doen echt wel hun best om zo snel mogelijk dit opgelost te hebben!

  8. Relax, mensen. het is niet einde van de wereld. Er zal vast hard aan een oplossing gewekt worden… 😉

  9. ik had eindelijk weer eventjes verbinding kon weer sturen,
    is het nu al uitgevallen.
    gaat goed!
    ik ben nu helemaal niet meer bereikbaar..

  10. word zo moe van die storingen..
    je bent gelijk onbereikbaar voor de meeste.
    je gaat elkaar niet steeds bellen, kost je te veel allemaal. pfff

  11. ben dit zooooo zat. mag wel weer eens een vernieuwde versie komen die het wel doet en ons de kosten van de storing tijd vergoeden, bedoel bij een keer storing oke maar zo vaal in een paar weken kom op man. ze hebben het niet voor niets ut gebracht!!!!! dan moeten ze de oplossing ook al hebben…..

    • Doe niet zo triest met je kosten vergoeden, welke kosten :S:S? Wees blij dat deze GRATIS App er is, een abonnement had je meer gekost. Je lijkt het allemaal prima te weten, maar ik stel voor dat je zelf dan maar een goed werkende App uitbrengt met je MAVO gezwets.

  12. Bij mij is het probleem nogsteeds niet opgelost. Mobiel meerdere malen aan/uit zetten werkt niet en verwijderen & opnieuw installeren heeft ook geen zin.. duidelijk een storing.

  13. bij mij ook nog niet blijft eindeloos verbinding maken maar die komt maar neit wifi werkt verder prima
    tijd voor een Whatsapp 2.0

  14. tip: doe je mobiel eventjes aan en uit,
    bij mij pakte die hem toen weer gelijk!

    kijken hoe lang het nu gaat duren..

  15. De tijd van dit reactiesysteem heeft z toe zien de zomer nog in de bol. Het is nu 13:18 uur en alle vijf de berichten die er staan zijn van later?!?!?!

  16. Ja heb het door probeerde net iets te verzenden maar in onmogelijk.
    Op naar een goeie afloop dan maar

  17. Gaat lekker met whatsapp! Vorige week was er ook al storing en nu weer. Weten ze ook al wanneer het is opgelost?

Reageren is niet meer mogelijk.