17 okt

Whatsapp storing (opgelost)

Whatsapp ondervindt momenteel problemen met haar systemen. Hierdoor kunnen gebruikers geen verbinding maken met Whatsapp. De technici van Whatsapp zijn op de hoogte en werken momenteel aan de oplossing. Oplostijd is niet bekend.

Update (17 oktober 2011, 15:10): de storing lijkt opgelost. Verbinding met WhatsApp is weer mogelijk en berichten komen weer aan.

Update (17 oktober 2011, 16:00): de storing is nog niet helemaal voorbij, nog steeds gebruikers met problemen.

Update (17 oktober 2011, 18:00): de storing is volledig opgelost.

30 reacties op deze storing:

 1. Heb een HTC Desire, maar whatsapp werkt af en toe wel en dan weer niet. Het lijkt ook wel dat nokia er last van heeft. Is er niet een algemene storing met whatsapp???

 2. Hij doet het nog niet! geeft aan dat ik geen internet verbinding heb maar heb vol bereik en kan verder gewoon op internet en alles

 3. Momenteel nog steeds een storing, heb mijn HTS HD2 inmiddels gereset, maar krijg steeds de melding dat mijn internetverbinding eruit ligt, terwijl er vol bereik staat…en ik wel gewoon op facebook etc kan. Ook moet ik mezelf opnieuw aanmelden met nummer en naam, krijg dan een popup of ik alles wil herstellen, of ik nu met ja of met nee beantwoord, maakt niet uit…

 4. het is alweer een dag verder maar zowel ik als mijn partner kunnen nog steeds geen gebruik maken van Whatsapp.

  Heb het al opnieuw geinstalleerd maar nog steeds geen reactie!!

  • De systemen van WhatsApp zijn inmiddels weer volledig op orde. Het zou dus op dit moment niet daaraan kunnen liggen. Check voor de zekerheid ook of het niet op een andere verbinding werkt via de telefoon. Als de telefoon dus niet via Edge/3G verbonden is, probeer het via WIFI.

 5. Mensen, hoelang ga je dit nog trekken, die whatsapp jongens liggen er elke week uit. Ik zeg gebruik pingchat, lifeprofile of XMS van eBuddy. Die laaste vind ik zelf het vetste omdat ik ook al MSN met eBuddy, XMS is trouwens wel een andere app.

 6. Whatsapp geeft de status aan op mijn HTC sensation, er schijnt nog steeds een server probleem te zijn.

   • Al gedaan, en de melding blijft in de status staan.. vrienden van mij ondervinden ook nog het probleem

   • systeemstatus tekst op telefoon van Whatsapp…. Sorry, er is op dit moment een probleem met onze dienstverlening. We zijn er mee bezig en hopen de dienstverlening snel te kunnen hervatten. Excuses voor het het ongemak…

 7. Ligt er bij mij nogsteeds uit,

  Maar toch wel fijn dat ik geen BB heb, zou ik dat heel de vorige week gehad hebben! 🙂

 8. Nog steeds niks, je kan nog steeds geen gebruik maken van whatsapp, het werkte heel even, maar nu weer niet.

Reageren is niet meer mogelijk.