03 feb

Storing regio midden en noord Nederland (opgelost)

Het kan zijn dat je momenteel problemen ondervindt met internet, bellen en televisie van Tele2. Deze problemen doen zich voor in midden en noord Nederland.

De storing is rond het middaguur opgelost.

10 reacties op deze storing:

  1. Inmiddels al meer dan 4 jaar klant van Tele2, tot nu toe in die jaren hooguit 2x gehad dat mijn verbinding niet werkte en dat werdt bij bijde keren na 1 telefoontje binnen 24 uur opgelost, Sinds een half jaar ook TV van Tele2 en dat bevalt ons zeer goed, het enige wat nu een paar dagen niet werkt, maar ik moet zeggen dat ik er ook nog geen actie op heb ondernomen, is dat de tvgids niet werkt. maar dit vindt ik niet zo’n probleem, op internet staat het ook….

  2. Hier in de Noordoostpolder ook storing! Tv doet het niet, internetverbinding hapert. Wat nou, opgelost! Heel vervelend!

  3. Gisteren geen televisie en op dit moment (17.25 uur)ook weer problemen met televisie.
    Rond de middag geen problemen gehad duss…..

  4. Nee hoor niet opgelost!
    Gisteren geen last gehad (kon gewoon bellen en gebeld worden), maar vandaag 4 feb 2012 is de telefoonlijn dood. Internet (via andere provider) werkt wel naar behoren.

  5. Eindelijk! Verlost van Tele2. Na meer dan 40 storingen in één jaar contract precies vandaag afgelopen en overgegaan naar andere provider. En zoals ook nu weer bleek, niet zonder reden.

  6. vandaag tot nu toe, het is nu 17 ,45 uur, is de modem al 5x op rood gegaan ,,wat is er aan de hand ,en welke storing was er bij tele2
    hier is het nog steeds niet in orde ,,,,,

Reageren is niet meer mogelijk.