08 mei

WhatsApp problemen (opgelost)

WhatsApp ondervindt momenteel problemen met haar systemen. Hierdoor is het voor gebruikers niet mogelijk te verbinden met de chat dienst. De storing lijkt sinds 20:00 vanavond te zijn begonnen.

Het kan geen kwaad in ieder geval te updaten naar de laatste versie van WhatsApp voor jouw toestel. Check daarvoor WhatsApp.com of de App Store op jouw telefoon.

Update 20:52
WhatsApp lijkt weer te verbinden en berichten te accepteren.

Update 21:01
De systemen lijken nog niet helemaal hersteld. De verbinding wordt constant alsnog onderbroken en is instabiel.

Update 21:13
Verbinding lijkt weer stabiel op dit moment. Accepteert wederom berichten.

Update 21:40
De verbinding is weer stabiel en zonder onderbrekingen. De storing lijkt opgelost. Mocht het nog niet werken, herstart de telefoon. Vergeet niet te updaten, mits nog niet gedaan (zoals hierboven staat vermeld).

110 reacties op deze storing:

 1. Ik krijg whatsapp met geen mogelijkheid gedownload. Moest een nieuwe versie zei de oude…Mateloos irritant, kost je je kostbare uren zo…

 2. Nou ik heb niet geupdate Lekker de reacties gelezen en hij doet het geweldig. Gewoon effe wachten met updaten tot alles naar behoren werkt.

 3. Ja het verschilt bij iedereen denk ik. Ik weet niet wanneer die van mij het weer zal doen.. Hij loopt vast bij initialisatie, krijg 3 vinkjes en de vierde gaat maar niet.

  • Hetzelfde probleem bij mij!
   Na eindeloos proberen nu in het initialisatie scherm en maar 3 vinkjes.
   Synchr fout Peer refused the connection (wacht aub terwijl het systeem het nogmaals probeert)
   Ik wacht al een tijdje…….

 4. Bij mij doet hij het nog steeds niet er had whatsapp er af gedaan en er weer opnieuw op gezet. Maar je moet dan ie mobielenummer weer opnieuw invoeren en daar gaat het mis zegt hij geen verbinding terwel ik dat wel heb. Kan iemand mij helpen dank je wel

 5. De mijne doet het nog steeds niet. Heb hem opnieuw geinstalleerd en batterij eruit gehaald. Nog steeds Synchronisatie fout. Word wel gek !

 6. Hey mensen, ik heb net whatsapp geinstalleerd maar als ik nummer verificatie doe blijft hij hangen op het wachten op netwerk, dit heeft met de storing te maken neem ik aan ?

 7. Zou ook wel fijn zijn als er info komt over het niet kunnen aanmelden dit is weer mooi kl*te..

 8. ik heb whatsapp verwijderd, en nu probeer ik het weer er op te zetten maar hij doet het niet.. wat kan ik hier aan doen?

 9. Ik heb hem ook verwijderd en krijg hem ook nog steeds niet opgestart… Hoelang gaat dit nog duren zeg ?!

 10. Ik heb Whatsapp verwijderd, omdat dat meestal werkt.
  Hij download, maar zodra ik mijn nummer in moet voeren staat er vermeld dat ik geen verbinding heb. terwijl ik vol bereik heb met WiFi en heb het ook al met mijn 3G geprobeerd.
  Ligt dat ook aan de storing ;)?

 11. shitzooi kan niks meer
  hoop dat snel weer kan gebruiken
  heb het nodig voor werk
  demmm

Reageren is niet meer mogelijk.